Ha parotokkal eltek es mondjuk 100 at kerestek, pasi meg 200at akkor felezitek a koltsegeket kaja rezsi?
Párom átlagba 300-500e keres én 130.000-150.000e. Minden közös annyira hogy páromnál van a bankkártyám is.
Az étel és au egyéb tisztálkodód stb cuccok az én kártyámról megy, a rezsi pároméról.
Párom 150-et keres,én tanulok,szüleim segítenek nekem külföldről. (Volt egy egyezség,amennyiben eredményesen tanulok,úgy annyit küldenek,amit a párom keres,mondjuk ebben a tanulás miatti családipótlék is benne van.45 ezer ft.) Szóval a közös jövedelmünk 300 ezer ft./hó.
Ezt úgy osztjuk be,hogy párom hónap elején kapja a fizuját,abból kifizetjük az albérletet,a rezsit, kaját veszünk,a kutyának veszünk kaját. Aztán hó közepén 15.-e körül megkapom én a pénzt,fizetem a telefonszámlát,a kaját következő fizuig,a bulikat,kiruccanásokat,illetve spórolunk kocsira.
Hát nem tudom ki hogy van vele, de én nem biztos, hogy tudnék tükörbe nézni, miközben a párom az aprót számolja, hogy jut-e vajas kenyérre én meg pizzát rendelek.
Ha minkét fél keres eleget, hogy eltartsák magukat akkor nem látok ebben problémát, de ilyen kis összegeknél hát... Ha a többet kereső félnek probléma, hogy kisegítse a kevesebbet keresőt, aki bocs de elméletileg a szerelme, akkor eleve nem értem minek költöztek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!