Ha parotokkal eltek es mondjuk 100 at kerestek, pasi meg 200at akkor felezitek a koltsegeket kaja rezsi?
Párkapcsolat függő nálunk hasonló a szituáció anyagilag.
ha jön egy 30 ezres csekk befizetjük.Személyes vélemény hogy a számolgatás csak stresszt visz a pár kapcsolatba.
Vagy legyen közöss kassza vagy mindenki fizesse mindennek a felét. inkább az előbbi hisz a többet kereső pár normál esetben szivesen osztozik.
Utolsóval értek egyet. Nem jönnék össze olyan emberrel, aki elvárná, hogy ekkora jövedelem különbségnél is egyenlő arányban fizessünk mindent. Pl ha a feleség ápolónő, akkor 100.000 az átlag fizetés, ami egyébként szégyen. Jobban meg kellene becsülni az ilyen embereket. Pofámról sülne le a bőr, ha neki maradna havi 10.000, mert egyenlő arányban fizetünk, én pedig moziba járnék, rendelném a pizzát. Normális házasságban ez nem így működik.
Adóban is azt tartanám igazságosnak, hogy minél gazdagabb valaki, annál több adót fizessen. Nem lehet elvárni, hogy a szegény teljesen tönkremenjen. Bárki bármit mondhat, nem mindenkinek van lehetősége diplomát szerezni és főleg nem a szegénységből kitörni. Európa egyik legszegényebb országában biztos nem. Ráadásul az emberek többsége intoleráns bunkó. Egyszer rosszul voltam Pesten és senki nem segített, pedig gyerek voltam. Közömbösen elsétáltak. Nem is csoda, hogy Magyarország ott tart ,ahol. Semmi összetartás, együttérzés. A másik nyugodtan megdögölhet.
Én 250.000 Ft-ot keresek, a párom minimálbért. Természetesen közös kassza van és felezünk. Ja, és én vagyok a nő.
Soha nem lehet tudni, mit hoz az élet és mikor lesz fordítva.
Vagy közös kassza (szerintem ez a normális élettársaknál és házastársaknák), vagy ha külön kassza, akkor fele-fele fizessenek mindent.
Ez a jövedelem arányos osztozás nevetséges. Akkor miért nem dobnak be mindent a közösbe? Vagy akkora szerelem mégsincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!