Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha parotokkal eltek es mondjuk...

Ha parotokkal eltek es mondjuk 100 at kerestek, pasi meg 200at akkor felezitek a koltsegeket kaja rezsi?

Figyelt kérdés
2017. jún. 21. 15:52
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
88%

Párkapcsolat függő nálunk hasonló a szituáció anyagilag.

ha jön egy 30 ezres csekk befizetjük.Személyes vélemény hogy a számolgatás csak stresszt visz a pár kapcsolatba.

Vagy legyen közöss kassza vagy mindenki fizesse mindennek a felét. inkább az előbbi hisz a többet kereső pár normál esetben szivesen osztozik.

2017. jún. 21. 16:42
 12/47 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem szánalmas dolog a felezés, de mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó. Nálunk a százalékos elosztás a korrekt, és pont azért amit mondtam: ugyanazért a munkáért egy férfi többet kap sokkal, mint egy nő. Ennyit erről.
2017. jún. 21. 16:43
 13/47 anonim ***** válasza:
43%

Utolsóval értek egyet. Nem jönnék össze olyan emberrel, aki elvárná, hogy ekkora jövedelem különbségnél is egyenlő arányban fizessünk mindent. Pl ha a feleség ápolónő, akkor 100.000 az átlag fizetés, ami egyébként szégyen. Jobban meg kellene becsülni az ilyen embereket. Pofámról sülne le a bőr, ha neki maradna havi 10.000, mert egyenlő arányban fizetünk, én pedig moziba járnék, rendelném a pizzát. Normális házasságban ez nem így működik.

Adóban is azt tartanám igazságosnak, hogy minél gazdagabb valaki, annál több adót fizessen. Nem lehet elvárni, hogy a szegény teljesen tönkremenjen. Bárki bármit mondhat, nem mindenkinek van lehetősége diplomát szerezni és főleg nem a szegénységből kitörni. Európa egyik legszegényebb országában biztos nem. Ráadásul az emberek többsége intoleráns bunkó. Egyszer rosszul voltam Pesten és senki nem segített, pedig gyerek voltam. Közömbösen elsétáltak. Nem is csoda, hogy Magyarország ott tart ,ahol. Semmi összetartás, együttérzés. A másik nyugodtan megdögölhet.

2017. jún. 21. 16:44
 14/47 anonim ***** válasza:
1%
Hát nem tudom,én úgy gondoltam ilyen esetben mikor 100-at kerestem,ő meg 300-at,hogy néha vettem kaját,másba nem szálltam bele,mivel magamnak vettem a cigit,ruhát,ami kellett :) Mennyi a rezsi-lakás-kaja nálatok összesen 1 hónapban,ez fontos kérdés.
2017. jún. 21. 16:46
 15/47 anonim ***** válasza:
78%

Én 250.000 Ft-ot keresek, a párom minimálbért. Természetesen közös kassza van és felezünk. Ja, és én vagyok a nő.

Soha nem lehet tudni, mit hoz az élet és mikor lesz fordítva.

2017. jún. 21. 16:46
 16/47 anonim ***** válasza:
66%
68%os szerintem meg a százalékos elosztása szánalmas, mert azzal hogy valaki kevesebbet keres akkor kevesebbe is kerülnek a dolgai? Ugye hogy nem. Erről ennyit. De jó ötlet, elmegyek segélyért dolgozni ráakaszkodok egy pasira aki jól keres és meg van oldva az életem, hiszen én szegény nem keresek olyan jól mint ő, így kifizetek kb havi 10 ezret százalékosan, és ezért van lakásom, kajám tisztálkodószerem, rezsim..simán megéri.
2017. jún. 21. 16:54
 17/47 anonim ***** válasza:
60%
13as, én meg nem jönnék össze olyannal aki elvárja hogy csak mert kevesebbet keres eltartsam.
2017. jún. 21. 16:55
 18/47 anonim ***** válasza:
93%

Vagy közös kassza (szerintem ez a normális élettársaknál és házastársaknák), vagy ha külön kassza, akkor fele-fele fizessenek mindent.

Ez a jövedelem arányos osztozás nevetséges. Akkor miért nem dobnak be mindent a közösbe? Vagy akkora szerelem mégsincs?

2017. jún. 21. 17:00
 19/47 anonim ***** válasza:
70%
Aki kevesebbet keres, az máris segélyre szorul és ráakaszkodik a másikra mi? Ez aztán a logika. Ilyen szerencsétlenekkel sem jönnék össze, mint akik itt írogatnak. Szerencsére az én családomnak nincsenek ilyen problámái, de ismerősi körben sincsenek ilyen gyökerek, akik képesek elvárni, hogy az asszony a havi 100ezer forintjából ugyanannyit fizessen be, mint a férj, aki 3X annyit keres és nem is dolgozik többet. nekem lesülne a pofámról a bör, de ha nektek nem, akkor hajrá
2017. jún. 21. 17:09
 20/47 anonim ***** válasza:
93%
Nem! Közös kassza van. Együtt gazdálkodunk közösen. Együtt vásárolunk be. Együtt határozzuk meg, hogy mire költünk, mit szeretnénk, mire van szükségünk, és mire gyűjtünk. Ezért vagyunk együtt!
2017. jún. 21. 17:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!