Hogyan vegyem ra a csaladomat hogy a baratommal aludhassak?
Hány évesek vagytok és mennyi ideje vagy vele?
Engem 17. szülinapom és majdnem 11 hónap "járás" után engedtek el szilveszterezni a sráchoz.
Sehogyan! A szüleid szabályai érvényesek, mert az ő lakásuk. Gondolom. fiatalnak tartanak titeket vagy a barátodat kevésbé megbízhatóak.
A szüleid korában a nyílt ott-alvás még nem volt divat, szokatlannak tartják.
Első vagyok, tapasztalat, hogy hiába nem akarsz mást, minimális az esély arra, hogy elkerüld a párnád telesírását.
15 évesen meg teljesen meg lehet érteni a szüleidet is, féltenek.
Szerintem a korodra nézve ez teljesen érthető.
Tudom, hogy 15 évesen lehetsz nagyon intelligens és jól nevelt gyerek, NEM a korod fogja meghatározni, de a szüleid szemében egy kislány vagy, aki alig most fejezte az általánost.
Nem, nem jó ötlet együtt aludni. A kompromisszumot megkötöttétek: alhat nálatok, de nem veled.
Őszinte vagyok, és én sem örülnék, ha a 15 éves lányom azzal állítana be, bármilyen megfontolt is, hogy hadd aludjon a barátjával. Mert, bár lehet, hogy konzervatív vagyok (bizonyos és rengeteg tekintetben tényleg), de nekem ez túl gyors lenne.
Mutasd meg a szüleidnek, hogy jó srác, aki megéri a kockázatot, de most engedsz. És belátják ők is, hogy nem vagy hisztis, követelőző fruska, aki nem elégszik meg a kevéssel (sem). Ne akard, hogy ezt higgyék.
Ha azt szeretnéd, hogy felnőttként kezeljenek, akkor viselkedj is úgy.
Egyébként sem hiszem, hogy sokat aludnátok.
Valószínű hajnali akárhányig ébren lesztek (ha nem így terveztétek, akkor ez jó opció). Az a pici alvásidő meg belefér, ne görcsölj rá.
Meg...ki tudja? Talán a szüleid, látva az érett viselkedésedet (!), azt este végére meglágyulnak. :)
Sok sikert és boldog újévet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!