Nem tudom h toltsem egyutt a baratommal a karacsonyt! Valaki valami jo tipp? 16/L
Nem tudom mit tegyek a baratom 10evel idosebb mint en 16vagyok es a karacsonyt egyutt szeretnenk tolteni 7honapja vagyunk egyutt csak anyukamek nem engedik h egyutt toltsuk meg azt sem h napkozbe lemenjek nem hogy meg ottaludjak nem fogadjak el a korkulombseg miatt nagyon jol megvagyunk 1x sem veszekedtunk meg minden nap talizunk suli utan anya tudja apum nem.
Nem tudom h a karacsonyt h beszeljem meg veluk h egyutt tolthessem a baratommal mert vele szeretnek tolteni minimum 1napot!!
Valaki valami jo otlet!??
Karácsonykor a családod mellett a helyed.
Kiskorúként örülj, hogy lehet barátod, ráadásul ilyen idős. Együtt aludni luxus.
Karácsonyozz a barátoddal 23.-án, vagy 27.-én.
24-26-ig pedig maradj otthon a szüleiddel, látogassátok a rokonokat meg ami nálatok szokásos program.
Majd ha összeházasodtatok, vagy legalábbis együtt éltek, együtt töltitek a karácsonyt is.
Nem tudok nem beléd kötni, mert nagyon az jön le a kérdésed alapján, hogy eszméletlen meggondolatlan vagy.
Nem attól lesz jó egy kapcsolat, hogy nem veszekedtek. Ilyen mentalitással ez már (szerintem) rég rossz. Szerintem igenis kell néha egy-egy kicsi civakodás, mert úgy tudod a másiknak minden oldalát megismerni. Mert hidd el, nem csak ez az egy van neki.
Ha azt szeretnéd, hogy édesanyád megengedje, akkor ne félj felvállalni őt: mutasd be neki. Megismeri, és hidd el nekem, egy anya megérzi, hogy rendes fazon -e vagy sem.
A jó ötlet az ott merüljön ki, hogy valami helytálló hazugság?
Mert mintha erre várnál...
Tudod, igazából nem hibáztathatod őket, a szüleidet, hogy nem fogadják el és nem nézik jó szemmel.
Mert nem 2-3-4 évvel idősebb, hanem 10. Ha 26 lennél ő meg 36, na, az már megint más. De így, 16 évesen...Azt hiszem, te sem örülnél, ha az egyik percben kamasz gyereked bejelentené, hogy 7 hónap után a tizenhat évével a 10 évvel idősebb barátjánál szeretne lenni egy jelentős ünnepnapon, úgy, hogy a srácot nem is ismerik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!