Más is van aki nem ünnepli a karácsonyt?
A Mi csalàdunk nem ünnepli a karàcsonyt de azért a 24.-25. a csalàddal töltöttük.
De ez a mai nap a 26. teljesen unalmas nem tudok mit kezdeni magammal.
Valami tipp hogy hogy ne unjam halàlra magam?
én pl :)
menj moziba, szinházba, sétálj egyet, rendelj kaját és nézz mellé valami filmet
Ajánlom az oldalon a Szerelem, szex topikot vagy az ezotériát. Betegre röhögöm magam rajtuk. Igaz, karácsonyi hangulat nem lesz tőle, de segít elütni az időt.
Vagy ha van otthon valami alapanyag keress valami süteményreceptet és süss. Az jó lesz holnapra is, és telik vele az idő :)
a karácsony nem az ajándékozásról és a betegre zabálásról szól. hanem a család szentségéről, és hogy emlékezzünk arra, hogy a család az első és az egyetlen biztos pont az életünkbe :)
Ez így van jól. Hogy ti nem csaptatok világraszóló lakodalmat karácsonykor, azzal nincs baj. Csak a szívetek legyen a helyén. :) Boldog Karácsonyt!
Én mikor ünnepek vannak és én a négy fal közé szorulok akkor befejezem a befejezetlen dolgaimat illetve elolvasok egy érdekes könyvet :)
Mi ünnepeljük, de csak 24-én.
Szóval tegnap meg ma csak pihenünk, élvezzük a szabadságot. De ez már nem ünneplés.
Számomra mindig a 24-e volt a csoda. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!