Ha parotokkal eltek es mondjuk 100 at kerestek, pasi meg 200at akkor felezitek a koltsegeket kaja rezsi?
Számla külön van, de a kassza közös. :D
Mondjuk én csak olyannal költöztem össze, akivel hosszabb távú terveink voltak, mára kezdetektől. Nem csak annyi, hogy a pasim, játszunk felnőtteset. (Ezt nem a kérdezőre értem, csak úgy általánosságban) Így könnyebb volt közös kasszára állni, hiszen egy volt a célunk. Mondjuk az tény, hogy hasonló volt a fizunk.
Ha nagy lett volna a különbség, akkor mondtam volna a páromnak, hogy x részig közös, de valamennyit tegyen félre magának. Mert ha szétmegyünk, se legyen az, hogy eltartattam magam...ha meg lesz házasság, gyerek...stb, akkor meg jó a tartaléka,ami ugye egy komolyabb élethelyzetben közössé válik.
Ez a tegyen félre dolog nem abban merül ki, hogy abból vásárol luxuscikkeket, vagy minőségi ételeket, nekem meg csak parizer jut, hanem az tényleges megtakarítás legyen. Mert azáltal h ketten lakunk, és összedobjuk a fizunkat, automatikusan jobb sorba kerül a kevesebbet kereső fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!