Vajon ezen az alapon csökkenthető-e a tartásdíj?
Figyelt kérdés
Gyermekem kollégiumba költözik, mert egy magasabb szintű foci egyesületben kezd szeptembertől játszani, iskolát is vált. Most hatodikos. A kollégiumban teljes ellátást kap díjmentesen. Ilyen alapon szerintetk csökkenthető-e az amúgy is magas tarásdíj? Jelenleg a fizetésem felét fizetem a gyerekek után.2017. jún. 12. 10:57
41/58 anonim válasza:
Hatalmas tevedesben vagy, ha azt hiszed, azért mert az anya beteg, nálad helyeznék el a gyerekeket. Nem fogják.
42/58 A kérdező kommentje:
40-es válaszoló, fejtsd ki kérlek mert nem értem mire gondolsz.
2017. jún. 13. 19:48
43/58 A kérdező kommentje:
41-es válaszoló: Lehet, hogy igazad van, lehet, hogy nem.
2017. jún. 13. 19:53
44/58 anonim válasza:
Egészen biztos, hogy igazam van. De hajrá, menj, perelj. Legalább a perkoltseget is fizetheted
45/58 anonim válasza:
3 éve ott élnek az anyjuknál, az eddig is fennálló betegsége ellenére rendesen el vannak látva, a hatodikos gyerek focitehetsége is gondozva volt, ha feljebb léphetett, és semmilyen új, negatív körülmény nem lépett fel azon kívül, hogy sz..rrágó vagy. Tehát miért is ítélnék neked a gyerekeket?
46/58 A kérdező kommentje:
A szar.. ragó dolog kicsit erős, de belefér. Téged jellemez.
2017. jún. 13. 20:55
47/58 A kérdező kommentje:
De a kérdésed jó. Hát talán azért mert, úgy én mint az anyjuk szeretjük őket és támogatjuk őket.
2017. jún. 13. 20:57
48/58 anonim válasza:
Ne aggodjatok nem fog a birosagra menni a gyerekekert, pontosan tudja, hogy sokkal rosszabbul jarna anyagilag.
Tartasdij csokkenteseert nyugodtan menj perelni, aztan majd ird meg itt is mennyit fizettel a perkoltsegre had nevessunk.
Fogd fel: amit fizetsz az baromira nem sok
Az anya betegsegerol meg szakadj le. A termeszetbeni hozzajarulas pont nem arrol szol, hogy el tudja e vinni moziba, hamburgerezni meg wellnesselni oket.
49/58 A kérdező kommentje:
De miért is köszönhető ez az anyjuknak?
2017. jún. 13. 21:00
50/58 A kérdező kommentje:
48-as válaszoló: Szerintem sem erről szól.
2017. jún. 13. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!