Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit szólnátok ahhoz,...

Szülők! Mit szólnátok ahhoz, ha a 18 éves lányotok egy 27 éves férfival találkozgatna és a későbbiekben össze is jönnének?

Figyelt kérdés

Ez a 18 éves lány én vagyok. A férfit egy társkereső oldalon ismertem meg. Kb. 1 hónapot beszélgettünk msn-n és rádöbbentem, hogy ő egy nagyon rendes intelligens ember. Telefonon is beszéltünk néha. Találkoztunk. Nem csalódtam benne, mert egy aranyos, kedves, mosolygós, humoros ennivaló pasi :) még találkozgattunk, de anyumnak azt mondtam, hogy valami barátaimmal vagyok mikor igazából vele voltam. Szerencsére nagyon jól érzem magam és ő is velem,de még nem merem bevallani anyumnak. De ha komolyabb lesz akkor el kellene mondanom neki az igazat.

Tehát kedves szülők, hogy reagálnátok erre, ha bevallaná a 18 éves lányotok, hogy ez a helyzet?

2010. máj. 18. 17:43
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 18L vagyok, megismertem egy 26 éves srácot, és nagyon sokat gondolkodok ezen, hogy mit szólnának hozzá a szüleim. Aztán mindig arra jutok, hogy ő egy nagyon is intelligens, értelmes, okos, visszafogott ember, így nem lenne vele semmi gondjuk, először biztosan nem az jutna eszükbe, hogy úristen, 8 évvel idősebb nálam.

Úgyhogy én csak bátorítani tudlak, hogy mond el nekik. Ugyan előre nem lehet megmondani, mit szólnak hozzá, de mindenképpen jobb elmondani a helyzetet, mint hazudni, hogy épp hová mész, kivel vagy. Ha nem tetszik nekik a helyzet, akkor meg kell tanulniuk elfogadni, rosszabb nem lehet ebből, a híres "kitagadlak a családból" szintig biztosan nem fognak eljutni, mivel értelmesen írsz, így gondolom, nekik is volt honnan nevelniük téged.

És ki tudja, lehet egy szép kapcsolat, és akár házasság lesz belőle... :) Ha szereted az érett srácokat (...férfiakat ugye). Szóval ne habozz bevallani, jobb túl lenni rajta, mint azon feszengeni, hogy mit szólnának!

2010. máj. 18. 19:22
 32/37 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez nagyon függ a családtól, így nem igazán lehet megmondani mi lesz, az alapján, hogy másnál hogyan fogadták... :/
2010. máj. 18. 19:24
 33/37 anonim ***** válasza:
Én 17 évesen ismerkedtem meg az akkor 26 éves párommal. Édesanyám kissé sokallta a korkülönbséget, de nem szólt bele. 2 éve együtt vagyunk, most várjuk első babánkat. Egy cseppet sem zavar senkit sem ez a 8 év korkülönbség. Légy őszinte édesanyádhoz és mondd el neki, hogy ismerkedsz vele. Eltiltani nem fog, mert felnőtt vagy (csak viselkedj is úgy :)) esetleg ha nem helyesli megmondja, de a döntés a tiéd. Sok sikert.
2010. máj. 18. 19:50
 34/37 anonim ***** válasza:
Én is 18 éves vagy, barátom pedig 32.Nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást, akárki akármit mondd, nem veszem figyelembe.Érdekelnek a vélemények, de kitartok mellette.
2010. máj. 18. 20:21
 35/37 anonim ***** válasza:
*vagyok-elirtam
2010. máj. 18. 20:27
 36/37 anonim ***** válasza:

21 eves vagyok a ferjem 29 eves.

Van egy 10,5 honapos kisfiunk.Augusztusba leszunk 2 eves hazasok de elotte 2 eve mar egyutt voltunk.

Nekem ez igy pont jo,mindig az idosebb fiukkal randizgattam,sosem erdekeltek a zoldfulu kortarsaim.

Nagyon boldogok vagyunk a ferjemmel.Jo ferj,kivalo szereto es nagyon jo apuka:)

2010. máj. 20. 05:21
 37/37 A kérdező kommentje:
:)
2010. máj. 20. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!