Szülők! Mit szólnátok ahhoz, ha a 18 éves lányotok egy 27 éves férfival találkozgatna és a későbbiekben össze is jönnének?
Ez a 18 éves lány én vagyok. A férfit egy társkereső oldalon ismertem meg. Kb. 1 hónapot beszélgettünk msn-n és rádöbbentem, hogy ő egy nagyon rendes intelligens ember. Telefonon is beszéltünk néha. Találkoztunk. Nem csalódtam benne, mert egy aranyos, kedves, mosolygós, humoros ennivaló pasi :) még találkozgattunk, de anyumnak azt mondtam, hogy valami barátaimmal vagyok mikor igazából vele voltam. Szerencsére nagyon jól érzem magam és ő is velem,de még nem merem bevallani anyumnak. De ha komolyabb lesz akkor el kellene mondanom neki az igazat.
Tehát kedves szülők, hogy reagálnátok erre, ha bevallaná a 18 éves lányotok, hogy ez a helyzet?
Ha jól érzed vele magad,akkor szerintem ez nem olyan vészes különbség.
Mondjuk én egy 27 évesre nem is használnám,hogy férfi,inkább srác,de talán azért,mert hozzám közel áll korban,és érzem,hogy még fiatal vagyok:D(meg a barátaim nagy része is ez a korosztály)
Amúgy a másik viszont,amire számítanod kell,hogy az elején a barátai cukkolni fogják,hogy "cukrosbácsi". De ezt ne vedd magadra,ez olyan miért ne szóljunk be neki viccből szöveg:D
Én csak a másik oldalról tudok írni (ahogyan a legtöbb korábbi válaszoló is). 19 évesen 30 éves a párom (igaz, még csak 5 hónapja vagyunk együtt). Anya először furcsállta a dolgot, sőt azt hiszem ki is akadt volna, ha a párom, és anya pasija nem lettek volna ilyen határozottak. Anya pasija (aki engem kb lányaként kezel) végig az én oldalamon volt, hiszen ugyanezt a szituációt ő szülőként már átélte egyszer. A barátom pedig felhívta anyát, és megkérte, hogy üljenek le beszélgetni. (Ezt ő csak diplomáciai beszélgetésnek hívta :) Ekkor elmondott mindent, hogy találkoztunk, mit szeretne tőlem, mennyire gondolja komolyan a dolgot stb. És ezután ugyan anyában még volt egy kis sértettség, de azért megnyugodott. Azt azért még tudni kell, hogy 5 évig anyával kettesben éltünk, és nagyon ragaszkodik hozzám, szóval eddig még egyetlen barátomat sem fogadta tárt karokkal (a velem egykorúakat sem).
Szóval legyetek nyitottak a szülőkkel szemben, és ha nagyon hajthatatlanok, esetleg még el lehet hinteni olyan dolgokat, hogy a kora miatt ő már komolyabb, mint a kortársaid, már van saját élete, stb.
Sok sikert!
19/L
A párom és köztem 16 év van.3 éve vagyunk együtt most 20L 36F.
Nagy volt a huzavona köztünk, mert a páromnak van gyereke és akkor még a családjával élt, de anyu és apu is az első perctől tudták hogy mi a szitu.Nem szóltak egy rossz szót sem.
MAi napig fura apunak hogy csak 4 év van közte és a veje közt, de elfogadta.Már van egy gyerekünk is, igazábol abba se szoltak bele, persze volt egykis gondoljuk át, meg csak ha tényleg komolyan gondoljuk...de ez természetes.Pedig apám ilyen téren nagyon szigorú, mert csak az egyetlen pici lánya vagyok.
Viszont azzal hogy már az elején hazuttál, ha nem is nagyon, de egy kicsit tutira elcseszted.
A párom és köztem 10 év van az ő javára. 5 éve nagyon boldogon együtt vagyunk.
Az anyukám ismerte, még mielőtt összejöttünk volna, így nem volt gond, tudtuk, hogy nem egy pedofil állatról van szó:)
L/19 (lehet számolni..)
Mi annak idején a párommal csak havserok voltunk, de nagyon sok időt töltöttünk együtt, és anyukám mindig kérdezte, hogy : "már jártok?" Én meg: "dehogy is, csak haverok vagyunk!"
Aztán mégis úgy alakultak a dolgok, hogy összejöttünk. Én akkor 17 voltam, ő 27. Ez volt több, mint 5 éve. És senki nem csoldálkozott azon, hogy együtt vagyunk, azon annál inkább, amikor még nem jártunk :)
Anyukámék nagyon szeretik az elejétől fogva, úgyhogy nálunk nem voltak ilyen gondok.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!