Volt, akinél ez megváltozott a későbbiekben?
Nem azzal van a baj hogy adsz magadra, hanem h gimnazista vagy
Bevallom én sem szívesen keveredek velük beszélgetésbe, mert egyszerűen nem tudnak lazák lenni és nehéz kibontakoztatni őket
A te helyedben a hozzádvalókkal próbálnám, aki nem gimis hanem csak szakközepes az nem mindig vevő az okostojásokra
Ismerek olyan srácot aki olyan stréber hogy elhívják pörögni kicsit, erre lemondja hogy biológiát kell tanulnia
Neked meg nem barát kell már hanem 1-2bnő meg 1 hapsi
1szoros bnő jobb mint 5 érdekbeli..
18/F
A lényeget kihagytam hogy nekem pl azért nem megy gimnáziumos emberrel a társalgás se, mert ők nyugodtabbak én meg sietős vagyok és nehéz rajtuk kiigazodni.
Neked kell lentebb adnod a mércét és beilleszkedni, mert a kevésbé tudás orientáltak nem tudják kezelni az egyetemista gimnazista embereket
Igen, ez megváltozik. Ne add lejjebb emiatt. Ha egyetemre kerülsz, ott majd akadnak bőven hozzád hasonlók. Addig még kibírod.
Ha egyedül vagy, az nem baj, a legjobb társaságban ilyenkor vagy.
Olvass komoly könyveket, ezáltal az íróval beszélgetsz. Majd vonzódnak hozzád a hozzád hasonlók. Addigra műveld ki magad, hogy legyen miről beszélgetned velük.
Gimiben nekem sem volt sok barátom... 1 lánnyal tartom a kapcsolatot, de nem olyan igazi legjobb barát ő sem. Az egyetemi "barátnőm" meg kb meg sem ismer mióta pasija van.
A legjobb barátnőmet, aki tényleg mindig mindenhol mellettem van sportolás közben ismertem meg. Keress egy klubot. Most nem feltétlenül sportra gondolok, de valami olyan közösség, ahova el tudnál járni heti 2-3 alkalommal. Ezekben az a jó, hogy ha odamész újként, akkor kénytelen vagy megismerni a többieket.
" Meg az emberek alapban nem szeretnek velem ismerkedni, pedig szép és igényes lány vagyok, és emellett értelmes is... "
Szerintem itt a gondd. Kicsit nem hordod magasan az orrodat?
Egyébként én is gimibe jártam és olyan iszonyat ostoba véglény osztálytársaim voltak, hogy fantasztikus. Úgyhogy nem értem ezt a "gimisek okostojások" dolgot. Baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!