Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit szólnátok ahhoz,...

Szülők! Mit szólnátok ahhoz, ha a 18 éves lányotok egy 27 éves férfival találkozgatna és a későbbiekben össze is jönnének?

Figyelt kérdés

Ez a 18 éves lány én vagyok. A férfit egy társkereső oldalon ismertem meg. Kb. 1 hónapot beszélgettünk msn-n és rádöbbentem, hogy ő egy nagyon rendes intelligens ember. Telefonon is beszéltünk néha. Találkoztunk. Nem csalódtam benne, mert egy aranyos, kedves, mosolygós, humoros ennivaló pasi :) még találkozgattunk, de anyumnak azt mondtam, hogy valami barátaimmal vagyok mikor igazából vele voltam. Szerencsére nagyon jól érzem magam és ő is velem,de még nem merem bevallani anyumnak. De ha komolyabb lesz akkor el kellene mondanom neki az igazat.

Tehát kedves szülők, hogy reagálnátok erre, ha bevallaná a 18 éves lányotok, hogy ez a helyzet?

2010. máj. 18. 17:43
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Kezdek megnyugodni!:)
2010. máj. 18. 18:04
 12/37 A kérdező kommentje:
Amúgy épp azért hazuok anyumnak, mert szerintem túlreagálná ezt az egészet a pasi kora miatt, hogy ő egy pedofil és csak le akar fektetni engem.. Sajnos anyum néha elfelejti, hogy már nem 14-15 éves vagyok. :(
2010. máj. 18. 18:06
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, furcsálnám de van ilyen, a fő hogy jöjjenek ki egymás között, egymás agyi szintjén legyenek
2010. máj. 18. 18:07
 14/37 anonim ***** válasza:
66%

Nyugi, biztos megérti majd.

A párom 26/F én 17/L. Eleinte paráztam, hogy mit fognak szólni, de nem volt semmi gáz. Amikor mondtam anyunak le kellet ülnie. Pár perc múlva viszont azt mondta, hogy ha szeretjük egymást áldása ránk. Apu meg csak annyit mondot, hogy vigyázzak vele.

2010. máj. 18. 18:13
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

ugyan nem vagyok szülő, de!

16-ot töltöttem, mikor összejöttem egy akkor 27 éves sráccal. Elég nehezen birkóztunk meg mi magunk azzal, hogy ez több, mint barátság: egy hónapja ismertük egymást. Anyuéknak kezdetektől fogva nem volt ellenvetése, hiszen "ismerték". (aznap éjjel, mikor összejöttünk, ott aludtak nálunk páran egy koncert után, többek közt ő is). Aznap találkoztunk először... Immár lassan 5 éve együtt vagyunk, decemberben összeköltöztünk. Én egyetemre járok, ő dolgozik...

Szóval szerintem nem sok a különbség, és bizony, a szülők is tudnak megértőek lenni :) ennyit én is hazudoztam, mint Te, de már tudják azt is... szóval szerintem valld be egész nyugodtan ;)

2010. máj. 18. 18:16
 16/37 anonim ***** válasza:
83%

nekem már az is elég negatív lenne, hogy hazudozol, szerintem minden szülőnek rosszul esne, ha megtudná, hogy a gyereke nem őszinte vele. De ha tőled tudnám meg, az nem lenne olyan rossz, mintha másoktól hallanám vissza. Szóval szerintem minél hamarabb valld be az igazat, ha már így elcseszted az elejét ezzel a hazudozással.

Egyébként pedig meg akarnék ismerkedni a férfival, és nem a korkülönbség miatt, akárhány éves lehet a srác, mindenképp jó tudni, kivel találkozgat a lányom.

2010. máj. 18. 18:17
 17/37 anonim ***** válasza:
30/N vagyok,apárom 47 éves.6 éve vagyunk házasok,3 gyermekünk van:)27 éves barátod is még olyan fiatal!A férfiak(többsége)amúgy is később érnek be....Szép nyarat Nektek:)))
2010. máj. 18. 18:18
 18/37 anonim ***** válasza:
68%
Szia én egy 18 éves lány vagyok! Párom 31 nagyon jól kijövünk! Anyu nem kedveli annyira de elfogadta, hogy vele vagyok ráadásul a srác chippandaleként dolgozik. (Anyu erről is tud)
2010. máj. 18. 18:22
 19/37 anonim ***** válasza:
Utolsó!Biztos nem unatkozol:))))))
2010. máj. 18. 18:23
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Jogulag már nagykorú vagy, szóval jogi akadálya nincs. Igyekzzél minél jobban megismerni a pasit, szerintem az se árt, ha egy kicsit "nyomozol" utána. Ne félj tőle, róla kérdezni, mert a válaszaiból is sok minden kiderül.
2010. máj. 18. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!