Tényleg nincs több jogom családtagnak érezni magam, ha én menyasszony vagyok, ő meg csak egy barátnő?
A vőlegényemmel 4 éve együtt vagyunk, most lesz egy éve, hogy megkérte a kezemet. A családjával nagyon jó a viszonyom, nagyon szeretnek és én is őket, évekig együtt is éltünk, nagyon jól kijövök mindenkivel.Az anyukája úgy szeret, mint a saját lányát.17 éves voltam amikor hozzájuk költöztem, tényleg anyám helyett anyám lett.Két éve a vőlegényem bátyja összejött egy velem egy idős csajjal és azóta úgy érzem ki lettem "taszítva." Egyedül a párom anyukáján érzem, hogy jobban szeret nála és többet is foglalkozik velem, de pl.az apukája vagy a mamája úgy érzem jobban húznak felé. Pedig azért ő még csak egy barátnő, nem is biztos, hogy komoly lesz a dolog köztük és mégis szinte annyira családtagnak érzi nálunk magát, mint én.Szóvátettem egy ismerősnek, aki az egész családot és lányt is ismeri és az volt a véleménye, hogy rosszul látom a dolgokat, mert gyűrű ide vagy oda ugyanannyira tartozunk a családhoz.
Szerintem ez nem így van, mert engem több, mint négy éve ismernek, laktak velem együtt /az apja most is velünk él/, nagyon sok mindenen keresztül mentünk már együtt, családként.
Miért érne többet vagy ugyanannyi egy barátnő aki még semmit nem tett le asztalra, mint egy menyasszony, akit éve óta ismernek?
50-es vagyok,
a 38-as hozzászólásban leírja, hogy ő a csontos, de ezt csak az fogja érteni, aki ismeri az előzményeket.
Nincs. Te is az aktuális punci vagy, aki ráadásul 17 éves kora ota rajtuk éllösködik. Nem mondják, de nyilván nem örültek neki, hogy a fiuk tiniszerelme hozzájuk cuccolt.
A másik lányt pedig nxilván életrevalóbbnak gondolják, aki harcol nem beleül a készbe (ráadásul a "párjáékhoz")...
Egyáltalán annak is örülhetsz, hogy engedtek odamenni, az én gyerekem ezt biztosan nem játszotta volna be, bármilyen "rossz is" - ha egyáltalán - a szerelmének otthon.
Hirtelen azt gondoltam az utolsó pár kommiból, hogy ez a csaj a csontos vagy van valami köze hozzá :D
Akkor érthető lett volna minden :D De lehet, hogy ő
az , csak kicsit el vannak az infók ferdítve, hogy ne legyen felismerhető :)
Kedves kérdező.
Ne vedd bántásnak a következőket, de szerintem te szeretethiányos vagy. Kerres fel egy jó pszichológust. (Nem szégyen.)
Óóó, miért törölték a csontos kérdést? :(
Amúgy az volt, hogy a kérdező bátyjának a lakásában lévő fagyasztót használhatta a kérdező, és oda pakolta a húsait meg csontjait, és a bátyjának az új barátnője készített valami sütit, amit berakott ő is a fagyasztóba, és arrébb pakolta a csontokat, hogy elférjen. És hogy jön ő ahhoz, hogy hozzányúljon a csontjaihoz. :D
Egy ember az évek haladtával többet és többet ér vagy mi van most?
Feltételezem a csaj kellemes társaság és nem volt szükség több évre (mint a te esetedben), hogy családtagként kezeljék. Ne legyél féltékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!