Tényleg nincs több jogom családtagnak érezni magam, ha én menyasszony vagyok, ő meg csak egy barátnő?
A vőlegényemmel 4 éve együtt vagyunk, most lesz egy éve, hogy megkérte a kezemet. A családjával nagyon jó a viszonyom, nagyon szeretnek és én is őket, évekig együtt is éltünk, nagyon jól kijövök mindenkivel.Az anyukája úgy szeret, mint a saját lányát.17 éves voltam amikor hozzájuk költöztem, tényleg anyám helyett anyám lett.Két éve a vőlegényem bátyja összejött egy velem egy idős csajjal és azóta úgy érzem ki lettem "taszítva." Egyedül a párom anyukáján érzem, hogy jobban szeret nála és többet is foglalkozik velem, de pl.az apukája vagy a mamája úgy érzem jobban húznak felé. Pedig azért ő még csak egy barátnő, nem is biztos, hogy komoly lesz a dolog köztük és mégis szinte annyira családtagnak érzi nálunk magát, mint én.Szóvátettem egy ismerősnek, aki az egész családot és lányt is ismeri és az volt a véleménye, hogy rosszul látom a dolgokat, mert gyűrű ide vagy oda ugyanannyira tartozunk a családhoz.
Szerintem ez nem így van, mert engem több, mint négy éve ismernek, laktak velem együtt /az apja most is velünk él/, nagyon sok mindenen keresztül mentünk már együtt, családként.
Miért érne többet vagy ugyanannyi egy barátnő aki még semmit nem tett le asztalra, mint egy menyasszony, akit éve óta ismernek?
az egyik volt általános iskolai osztálytársam olyan, mint te
pár év járás után eljegyezte a barátja, majd mindenkinek ezzel hencegett, hogy őt eljegyezték, csak az ember, akit eljegyeznek, stb, stb..., ez volt nagyjából 5-6 éve, azóta is jegyesek, se házasság, se semmi... :/
Elég érdekes a felfogásod.... én most arról írok, hogy milyen volt "utolsónak" beérkezni egy olyan családba, ahol már a másik két testvérnek felesége és férje volt és mellé gyerekek. mondhatnánk, hogy egy összeszokott "társaság" - család.
Én a párommal 25 évesen jöttem össze, addigra már a testvérei megnősültek, férjhez mentek ... a nővérénél már gyerekek is voltak!
De egyszer sem éreztem, hogy bármelyik sógortól-nőtől kevesebb lennék vagy úgy kezelnének, hogy megkülönböztetés volna, amíg "csak" barátnő voltam.
Teljesen egyformán állt mindenki mindenkihez. Nem érezetettél velem, hogy nekem nincs beleszólásom pl abba, hogy hova menjünk el vagy ilyesmi, ugyanúgy bevontak mindenbe.
Ilyen, mint neked egy percig sem fordult meg a fejemben, hogy kevesbb vagy több lennék, azért mert még csak barátnő voltam vagy több lettem volna az esküvő után.
Nagyon fura amiről írsz!
Tényleg nincs több jogod. Ha a felesége lennél, akkor sem lenne több. Az, hogy a kapcsolatotok hol tart, az a kettőtök dolga, de a családba nem a párod, hanem a családja fogad be, és ha őt is ugyanúgy befogadják, szülhetsz akár nyolc gyereket, akkor sem leszel jobban családtag nála.
nem is értem, miért vagy ilyen féltékeny és kicinyes.
Neked amúgy mitől lenne jobb, ha szerencsétlen lányt kiközösítené az egész család és nem fogadnák be?
Az hiámyzik, hogy őt elhordják mindennek, téged pedig magasztaljanak vagy mi?
Beteges, amit leművelsz...
Ha te 4 éve ismered a párod és egy éve jegyzett el, akkor a másik lánynak, aki 2 éve került a családba, még van egy éve az eljegyzésig, aztán, hogy kit fognak előbb elvenni, azt az idő majd eldönti.
Ne legyél féltékeny Kislány, mert pokol lesz az életed, saját hibádból!
Írod majd a sógornős kérdéseket nyakra-főre és bár kamu volt a hírhedt "Csontos sztori", de ne legyél olyan sógornő.
Neked is jobb lenne, ha családon belül nyugalom lenne és baráti kapcsolatot alakítanátok ki a másik lánnyal, - mert semmi rosszat nem tudtál írni róla, csak hogy mindenki szereti:) - közös programokat csinálnátok négyesben, az anyósjelölted is boldogabb lenne, hidd el!
Kisanyam! Az eljegyzés semmi. A szimpatiahoz mindenkinek joga van.
Eleve a kérdéses is undorito , hogy "többet ér",. Nálam erősen kicdaptad a biztosítékot. Igazi hisztis, irigy liba vagy.
Sejthettem volna, hogy a leglényegtelenebb dolog lesz kifogva az egészből. És ha 17 évesen költöztem hozzájuk már kevesebb is vagyok? Diákmunkáztam és senki se takarított utánam. Száz meg száz családban előfordul az ilyen.
Amúgy értem, amit írtok és igazatok is van, de engem is meglehetne azért érteni.Eddig egyedül kaptam annyi figyelmet és pozitív hozzá(m) állást, amit most ketten kapunk, így kicsit fusztrál a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!