Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nincs több jogom...

Tényleg nincs több jogom családtagnak érezni magam, ha én menyasszony vagyok, ő meg csak egy barátnő?

Figyelt kérdés

A vőlegényemmel 4 éve együtt vagyunk, most lesz egy éve, hogy megkérte a kezemet. A családjával nagyon jó a viszonyom, nagyon szeretnek és én is őket, évekig együtt is éltünk, nagyon jól kijövök mindenkivel.Az anyukája úgy szeret, mint a saját lányát.17 éves voltam amikor hozzájuk költöztem, tényleg anyám helyett anyám lett.Két éve a vőlegényem bátyja összejött egy velem egy idős csajjal és azóta úgy érzem ki lettem "taszítva." Egyedül a párom anyukáján érzem, hogy jobban szeret nála és többet is foglalkozik velem, de pl.az apukája vagy a mamája úgy érzem jobban húznak felé. Pedig azért ő még csak egy barátnő, nem is biztos, hogy komoly lesz a dolog köztük és mégis szinte annyira családtagnak érzi nálunk magát, mint én.Szóvátettem egy ismerősnek, aki az egész családot és lányt is ismeri és az volt a véleménye, hogy rosszul látom a dolgokat, mert gyűrű ide vagy oda ugyanannyira tartozunk a családhoz.

Szerintem ez nem így van, mert engem több, mint négy éve ismernek, laktak velem együtt /az apja most is velünk él/, nagyon sok mindenen keresztül mentünk már együtt, családként.

Miért érne többet vagy ugyanannyi egy barátnő aki még semmit nem tett le asztalra, mint egy menyasszony, akit éve óta ismernek?

2017. máj. 31. 15:56
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, ovis szinten vagy...és ne vergődj arra hogy odaköltöztél, ez nem dicsőség inkább szégyen. A másik lányt lehet azért szeretik, mert nem költözött oda rövid ismeretség után élősködni. És diákmunkáztál? Tényleg? Az majdnem fedezte a rád költött pénz 10%-át.
2017. máj. 31. 17:27
 32/67 anonim ***** válasza:
93%

Ha nem lennél hisztis, irigy, féltékeny liba, akkor a másik csaj akár jó barátnőd is lehetne.

De te idióta elutasitassal kezdesz , és felted a nem létező "poziciodat"

2017. máj. 31. 17:27
 33/67 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, úgy viselkedsz, mint egy 2éves, amikor új baba születik. Csak mondjuk te annyi idős vagy, hogy illene ezt normálisan kezelni, nem úgy, mint egy kisgyerek, hogy csapkodunk meg duzzogunk.
2017. máj. 31. 17:32
 34/67 anonim ***** válasza:
97%
Kedves kérdező, az az érzésem, hogy a saját családoddal gubancok vannak, ezért ilyen fontos számodra az, hogy a vőlegényednél teljes jogú, valódi családtagként kezeljenek. Nem fog jólesni, amit írok, de ez valószínűleg sosem lesz így, nagyon ritka esetben tekintenek valóban úgy a gyerek párjára, mintha beleszületett volna a családba - egészen egyszerűen nincs vérségi kapcsolat köztetek, a fiú életébe jöhetnek még akár többen is, semmi garancia rá, hogy ti életetek végéig együtt lesztek. Ha gyereketek születik, az lehet egy plusz kapocs a família felé, de te akkor is a Pisti (ex)párja és a kis Pisti anyja leszel, nem az após-anyós lánya. Ez nem jelenti azt, hogy nem szerethetnek téged önmagadért is, csak azért írtam le, hogy ne ess bele abba a csapdába, hogy szeretetéhségedben olyasmit vársz el, ami nincs. Volt olyan barátnőm, aki abban a hitben volt, hogy őt ugyanúgy a gyereküknek tekintik az anyósék, nagyon jó volt a kapcsolat, de amikor azt várta, hogy a férjével szemben majd kiállnak mellette, csalódnia kellett. Ritka az a szülő, aki a saját gyereke érdekével szembemegy annak a párjáért, függetlenül attól, hogy belül, magában erkölcsileg kinek ad igazat.
2017. máj. 31. 17:48
 35/67 anonim ***** válasza:
93%

Van egy fogadásom, egyke vagy, testver nelkul nőttel fel es ha 17 evesen elkoltoztel akkor nyilvsn problemas a csaladod is. Ezt ne a lanyon bosszuld meg! Teljesen normalis a parod csaladja hogy egyenrangu felkent kezelik a baratnot, ez a NORMALIS.

Mas osszetenne a kezet hogy jol kijon az anyosaval Te meg rinyalsz hogy a masikat IS szeretni merik....csak egy ropke kerdes: hogy erezned magad a baratno helyeben ha amiatt kevesbe szeretnenek mert van egy masik no akinek "tobb a joga"???? Na ebbe gondolj bele!

2017. máj. 31. 18:09
 36/67 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező ezt így meséld el a vőlegényednek.Szerintem elgondolkodik rajta, hogy a megfelelő nő újára húzta-e.

Nem ovis kislány vagy, hogy párod családtagjainak a figyelméért versenyezz egy másik nővel.Fogadd el, hogy nem te vagy a világ közepe minden ember számára.Nem vagy különb senkitől, ha alpári akarnék lenni, akkor most nagyon durván is megtudnám fogalmazni, talán úgy megértenéd.

2017. máj. 31. 18:13
 37/67 anonim ***** válasza:
96%

"Eddig egyedül kaptam annyi figyelmet és pozitív hozzá(m) állást, amit most ketten kapunk, így kicsit fusztrál a helyzet."

Miért? Azért mert vele is szimpatizálnak, te kevesebb szeretet kapsz?

Jegyezd meg, hogy a szeretet az egyetlen dolog a világon, amit minél jobban osztogatsz, annál több lesz neked, mert nagy részét visszakapod.

Szedd össze magad és legyél aranyos, meglátod nem lesz nehéz és sokkal jobbak lesznek a napjaid!:)

2017. máj. 31. 18:17
 38/67 anonim ***** válasza:
95%

A saját tapasztalatom:

Érettségi után mi is összeköltöztünk a párommal, egy ideig az én családomnál voltunk, egy ideig meg az övénél. Nem azért, mert egyik vagy másik helyen ne lett volna jó, hanem együtt is akartunk lenni meg a családunkra is szükségünk volt. Ugysnannyit kaptunk egyik mint a másik helyen, nem voltunk teher senkinek sem. Ugyanaz volt a családi felállás, mint nálatok: két fiútestvér. Közel azonos ideje tartott a két kapcsolat, a sógornő, aki ki nem álhatott, mert látszott, hogy jobban kedvel mindenki, mint őt menyasszony lett, én nem, pedig távkapcsokatban éltek. Ennek ellenére én feleség lettem, 10 év együttéléssel a hátunk mögött, van két gyerekünk, ők meg 3 év jegyesség után szakítottak. Részemről soha nem volt irigység vagy ellenszenv, annak ellenére sem, hogy ő engem nem kedvelt. Az sem érdekelt soha kit szeretnek jobban. Persze mikor menyasszony lettem egyértelműen úgy éreztem, hogy a családhoz tartozok vagyis inkább már feleségnek éreztem magam, családtagként tekintettek rám korábban is. Én egyébként nagyon örültem volna ha nincs ellenségeskedés hanem barátnők lettünk volna, hiszen úgymond azonos szerepet töltöttünk volna be a családba.

2017. máj. 31. 19:16
 39/67 anonim ***** válasza:
97%
Te most olyan vagy, mint egy óvodás, aki féltékeny a kistesójàra, aki nemrég született.
2017. máj. 31. 19:33
 40/67 anonim ***** válasza:
97%

Huhh, de jo hogy nekem sose voltak ilyen gondolataim...pedig ugyanaz a poziciom mint a tied. 2 fiuteso, en vagyok az idosebbikkel es en vagyok a regebbi butordarab :) de mi teljesen joban vagyunk a masik csajszival, talan jobban is kedvelem ot, mint az öcsit. Marmint a sogoromat. Ja es szoktunk negyesben progikat csinalni is.

Sajnallak, hogy ilyen butasaggal mergezed sajat magadat, ne adj isten a hangulatot is a csaladban.

2017. máj. 31. 19:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!