Tényleg nincs több jogom családtagnak érezni magam, ha én menyasszony vagyok, ő meg csak egy barátnő?
A vőlegényemmel 4 éve együtt vagyunk, most lesz egy éve, hogy megkérte a kezemet. A családjával nagyon jó a viszonyom, nagyon szeretnek és én is őket, évekig együtt is éltünk, nagyon jól kijövök mindenkivel.Az anyukája úgy szeret, mint a saját lányát.17 éves voltam amikor hozzájuk költöztem, tényleg anyám helyett anyám lett.Két éve a vőlegényem bátyja összejött egy velem egy idős csajjal és azóta úgy érzem ki lettem "taszítva." Egyedül a párom anyukáján érzem, hogy jobban szeret nála és többet is foglalkozik velem, de pl.az apukája vagy a mamája úgy érzem jobban húznak felé. Pedig azért ő még csak egy barátnő, nem is biztos, hogy komoly lesz a dolog köztük és mégis szinte annyira családtagnak érzi nálunk magát, mint én.Szóvátettem egy ismerősnek, aki az egész családot és lányt is ismeri és az volt a véleménye, hogy rosszul látom a dolgokat, mert gyűrű ide vagy oda ugyanannyira tartozunk a családhoz.
Szerintem ez nem így van, mert engem több, mint négy éve ismernek, laktak velem együtt /az apja most is velünk él/, nagyon sok mindenen keresztül mentünk már együtt, családként.
Miért érne többet vagy ugyanannyi egy barátnő aki még semmit nem tett le asztalra, mint egy menyasszony, akit éve óta ismernek?
"Sejthettem volna, hogy a leglényegtelenebb dolog lesz kifogva az egészből. És ha 17 évesen költöztem hozzájuk már kevesebb is vagyok? Diákmunkáztam és senki se takarított utánam. Száz meg száz családban előfordul az ilyen." - Ha tényleg szörnyű volt számodra a vér szerinti családoddal való együttélés, akkor az valóban sajnálatos. De tudod rajtad kívül még számtalan hozzád hasonló gyereknek volt ilyen nehéz helyzete, mégis a többség kibírt mellettük legalább 18-22 évet és önerőből és szorgalmas munkával kivívták szabadságukat (azaz tanultak és dolgoztak) és megteremtették a saját birodalmukat, mert ők erős lelkek voltak veled ellentétben. Te mit csináltál? Másnak a nyakára költöztél és eltartattad magad. Lehet, hogy diákmunkáztál, de nem hiszem, hogy a suli mellett húúú de jól tudtál keresni. Megsajnálnak, befogadnak, eltartanak, támogatnak... te pedig elvárod, hogy családtagként kezeljenek. Te tényleg hülye vagy. Nem volt tökéletes a saját családod, ezért befurakodsz egy másikba, hogy otthonra lelj. Elszomorítalak, ilyen módszerrel sose fogsz otthonra lelni. Tökéletes családod pedig úgy lehet, hogy összeállsz egy veled rokonlelkű egyénnel és családot alapítotok és boldogan éltek, mint a mesékben. Tolakodó befurakodással csak hülyét csinálsz magadból.
"Amúgy értem, amit írtok és igazatok is van, de engem is meglehetne azért érteni.Eddig egyedül kaptam annyi figyelmet és pozitív hozzá(m) állást, amit most ketten kapunk, így kicsit fusztrál a helyzet." - Brühühü, ODA NE SZARJAK!!! Most komolyan sajnálod attól a lánytól a jóindulatot, amit a párod családjától kap? A másik, az a lány két éve jár a párod bátyjával és az a két év nem rövid idő. Az azt jelenti, hogy ez egy kimondottan komoly kapcsolat. A szülők pedig örülnek, hogy a másik fiúknak is lett egy komoly párkapcsolata egy lánnyal. Ezek után miért ne szeressék?
Sajnos már törölték a húsos-csontos sztorit, pedig az elképesztő volt.
De ott is ilyesmi volt, megkeseredett banya fújt a csinos és tehetséges fiatal sógornőjére, mert az merészelte a saját fagyasztóját használni.
Kérdező nálad is komoly bajok vannak. 20 évesen azért én nem verném magam annyira, hogy mennyire el vagyok jegyezve a gimis csávókámmal, mert nagy pofára esés lesz.
ideje felnőni.
odacuccoltál a nyakukra pucér seggel... és neked áll feljebb?!
te mit tettél le az asztalra? szívod a vérüket, max!
tudod a vőlegényem (gyűrűm van BIBIBIBIBIBI!!!! - lol) testvérének férje van, de sose csinált úgy, hogy óóó ő több mint én, én sem leszek több ha elvesz. igaz nem lógok a nyakukon, meg tudunk élni a saját lábunkon és csak akkor mernék odaköltözni, ha éhenhalás fenyegetne!!!!
Tényleg törölték az első két részt, mert ez egy trilógia volt! :(:(:(
Azokból is egyértelműen kiderült - azért is törölték:( - de ez az utolsó valamiért még megvan, ha elolvassátok magáért beszél.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!