Lehetséges szerintetek, hogy az exfeleség miatt nem kérte még meg a kezem?
Nincs bennem féltékenység, mondhatni jó a viszonyom az exfeleséggel. Viszont zavar, hogy a párom és az anyja rengeteg pénzt ad neki havonta. Van egy közös kislányuk szóval a gyerektartás normális, de a nő csak 4 órában dolgozik, inkább hobbimunka, mert a fizetése kb.el is megy a benzinre.Mindent a párom és az anyukája fizet, a lakás hitelét, a kocsit, a rezsijüket, de még a telefonszámláját is.
Már 3 éve együttélünk és van bennem egy olyan érzés, hogy azért nem kér meg, mert nem tudunk összeházasodni, hisz az exfelesége nagyon sokban van neki. Tudom, hogy tőle kellene megkérdezni, de elég fura lenne, hogy "drágám mégis miért nem kértél még meg?"
Nyilván arra költi a pénzét, akire akarja, de így mi lesz a mi közös életünkkel?
"Milyen férfi az, aki ha nő depressziós lesz ott hagyja???"
És mégis mennyit kéne várni? Egy évet? Öt évet? Vagy élje le mellette az egész életét, ha nem tud kijönni a depresszióból a nő? Meghalt a gyereke, elhagyta a férje.. tényleg szörnyű, de illene talpraállni 3 év után, már csak azért is, mert ott van a másik gyereke. Nagyon depressziós lehet ha hobbimunkázgat, autókázik, telefonálgat a volt férje pénzéből.
"Aki ilyet kíván másnak, mint te, na az kapja végül a legrosszabbat. Én nem kívánom neked, mert annál értelmesebb vagyok"
Hozzászólásaid alapján borzasztóan nagy az intelligenciád!
Na jól van gyerekek, én lépek, mára elég az internetből!
Kérdező meg valami elképesztő mit művel! Először büszkén ecseteli, hogy a "férfi" őmiatta hagyta el a depressziós feleségét, utána meg beáll azzal a dumával, hogy hát nem is ő miatta, úgyis elváltak volna, mert már volt probléma...
Hihetetlen milyen emberek vannak, ti hogy tudtok ilyen lelkiismerettel élni?
A "férfid" meg nem férfi, ő minden, csak nem FÉRFI!
#35 én nem személyeskedtem veled de remélem leszakad az a hülye fejed hogy ilyet kívángatsz, látszik hogy egy söprűfejű vagy, azok védik a "depis" lotyókat normálisékkal szemben, ezert tart itt a vilag ;)
vagy esetleg te is egy ilyen eltartott liba vagy? vagy csak szeretnél az lenni, de nincs rá ember? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!