Lehetséges szerintetek, hogy az exfeleség miatt nem kérte még meg a kezem?
Nincs bennem féltékenység, mondhatni jó a viszonyom az exfeleséggel. Viszont zavar, hogy a párom és az anyja rengeteg pénzt ad neki havonta. Van egy közös kislányuk szóval a gyerektartás normális, de a nő csak 4 órában dolgozik, inkább hobbimunka, mert a fizetése kb.el is megy a benzinre.Mindent a párom és az anyukája fizet, a lakás hitelét, a kocsit, a rezsijüket, de még a telefonszámláját is.
Már 3 éve együttélünk és van bennem egy olyan érzés, hogy azért nem kér meg, mert nem tudunk összeházasodni, hisz az exfelesége nagyon sokban van neki. Tudom, hogy tőle kellene megkérdezni, de elég fura lenne, hogy "drágám mégis miért nem kértél még meg?"
Nyilván arra költi a pénzét, akire akarja, de így mi lesz a mi közös életünkkel?
Amiket a kommentedben írtál sok mindent megmagyaráznak, bár én eleve azon az állásponton vagyok, hogy ha valaki gyereket vállal, akkor őt támogassa, ne az új barátnőjét, még ha ez áttételesen az exfeleségen keresztül történik is. Amúgy sincs semmi közöd ahhoz, hogy mire költi a pénzét, a nagyiéhoz meg még annyira se. Jól teszik.
Viszont azt nem értem, hogy te miért éred be ennyivel. Miért nem keresel egy hozzád illő, független férfit? Mindig a gyereke lesz az első. Valószínűkeg az sem lesz neki fontos, hogy újra családot alapítson. Ő már mindent átélt, sajnos többet is, mint kellene. Max. belemegy majd a te kedvedért, aztán majd ezt is megunja.
"kereshetne teljes állást, semmi sem indokolja, hogy csak 4 órában dolgozzon. "
Ebbe nem szabadna neked (és nekünk sem) beleszólni...
Nem lenne "fura" 3 év után, kérdezd meg:
Összeházasodunk?
Most írtad, hogy a párod elhagyta a feleségét te érted, mivel depressziós lett! (Amúgy ez inkább egy féregre hajaz, mint férfira)
Gondolom jól összemelegedtetek, kellett neki a friss pnci.
Azt gondolod megkér? Inkább lelkiismeret-furdalása lehet, amiért ilyen viselkedést mutat, hogy még a volt párja !!!telefonszámláját!!! is képes fizetni!
Szerintem téged nem is tekint feleségnek, jól elszórakozik veled is, majd dobni fog!
A depresszió nem képes annyira elrontani egy kapcsolatot, az csak ürügy volt neki a szakításra!
Szegény kis gyerek,aki elhunyt a pasasod az apja?
Ezt még olvasni is rossz nem hogy a te kérdésedre választ adni.
Ez a pasas elõbb-utóbb lapátra fog tenni,és vissza fog menni az exéhez.
15: látszik, hogy te még nem voltál depressziós közelében. Nemhogy párkapcsolatban, de sima ismerősként is nehéz elviselni.
De egyébként szerintem felesleges a férjét vagy a kérdezőt hibáztatni a tönkrement házasságért. Nem hiszem, hogy sokan vannak, akik már átéltek ilyen tragédiát, úgyhogy nem tudhatjuk, hogy mi hogyan reagálnánk, nekünk hogyan változna emiatt a kapcsoltunk. Nem kell ítélkezni.
A kérdésre válaszolva, nyugodtan kérdezd meg a párodat, hogy hogyan képzeli el a jövőtöket. De ne mondd neki konkrétan a házasságot.
Szerintem ez pont az a helyzet amikor senkinek nincs joga megitelni, hogy az anyanak mikor kellene mar rendesen munkaba allni, meg azt se, hogy mennyi tamogatast kap a volt csaladjatol.
Ket gyerekem van, azt is siman megertenem ha soha nem lenne kepes ra. De valoszinuleg majd tovabb lep, csak nem ennyi ido alatt. Nem mond rad egy rossz szot sem? Mert a legkisebb problemaja is nagyobb nalad. Mit osztott annak a nonek a sors? Meghalt a gyereke, aztan a gyasz kellos kozepen a ferje lelepett egy uj csajert. A pasid egy senkihazi, meghal egy gyereke, a masikat elhagyja, az asszonyat lecsereli...tudja ezt o magarol is, fizet is erte mint a katonatiszt. Es soha nem fogja azt mondani az asszonynak, hogy menjen mar dolgozni.
Szerintem az anyos is azert fizet mert szegyelli magat a fia miatt. Es szerintem nem fog felesegul venni. Ha az asszony osszeszedi magat szepen visszamegy.
15: "látszik, hogy te még nem voltál depressziós közelében. Nemhogy párkapcsolatban, de sima ismerősként is nehéz elviselni."
hát persze, és akkor az a megoldás, hogy rúgunk rajta még egyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!