19évesen te már elköltöztél és már dolgoztál?
Figyelt kérdés
2017. máj. 29. 12:06
12/28 anonim válasza:
Hogy milyen volt?
Jó! Mozgalmas! Néha nyugalmas, máskor fárasztó. Adott pillanatokban nagyon nehéz, de tudtam kire számíthatok /magamra :)/!
13/28 anonim válasza:
Egy évvel később, 2o éves koromban
14/28 anonim válasza:
Mit dolgoztam?
Ami jött! Mindent! Sokat!
Építőmérnöknek tanultam levelezőn, eleinte segédmelós is voltam, majd ahogy haladtam előre lettem művezető. Majd építés vezető. Akkor már könnyebb volt a tandíjat is kifizetbni.
(Bocs nem monológokat írok, T.Kérdezővel "üzengetünk"!)
15/28 anonim válasza:
Pontosabban a 17-ik szulinapomon alltam munkaba bulizas helyett. A koltozes nem a megfelelo szo akkori allapotra, az 20 evesen jott ossze.
16/28 anonim válasza:
Nem, kicsit sem izgultam. 14 éves koromtól kezdve koleszos voltam. "Adta magát" az önálló élet. Visszagondolva el sem tudom máshogy képzelni. Mondjuk a "hiányos" családi háttér miatt speciális volt a helyzet. Ha újrakezdhetném is ugyanígy tennék!
17/28 anonim válasza:
Igen elkoltoztem es dolgoztam kemenyen.
Estin vegeztem a foiskolat majd egyetemet.
Kemeny volt sokat voltam ehes.
Sos mogyorovaj azon eltem egy uveg sokaig eleg melle nyers repat ettem sporolasbol.
Kemeny evek voltak
18/28 anonim válasza:
14 évesen mentem koleszba, én onnan számolom az elköltözésem, hiszen onnan már nem anyámhoz mentem. Illetve igen, de csak 1 hónapra. 3 nappal elmúltam 18, mikor hivatalosan is elköltöztem.
19/28 anonim válasza:
18 evesen Amerikaban. It's been great.
20/28 anonim válasza:
Igen. Más városba költöztem, melóztam később tanultam is. Nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!