FÉRJEM VÁLNI AKAR, MIÉRT ELLENSÉGES? MIT TEGYEK? Ő adta be a keresetet. Gyerek nincs. Elköltözött. Megegyeztünk hogy a lakás az enyém, kifizetem a részét. Sietett hogy szedjem össze mihamarabb a pénzt.
Egyik nap arra értem haza, hogy elvitte a közösen vásárolt műszaki cikkeket. Még azokat is amiket ajándékba kaptam. Zárat cseréltettem erre , mert félek tőle.Erre azt mondta feljelent mert nem zárhatom ki a lakásból
Még a válás napja sincs kitüze..siettet a pénzzel de nem tudom gyorsan összeszedni.Nagyon ellenséges lett,pedig ő akar elválni.Jelzem 7 éve vagyunk együtt sosem csaltam,szerettük egymást most viszont 360 fokot fordúlt és érzem mennyire gyülöl..nem tudok vele megbeszélni semmit.Nekem kellene igy viselkednem mert én vagyok az elhagyott.Szexelni is akar velem amikor nagyritkán beszélünk,persze elutasítom,utána van olyan h fenyegetőzik h betart nekem és megszivat a vagyonmegosztásnál.nem értem mi van vele ,miért viselkedik így..én már belenyugodtam és azt szeretném h minél hamarabb vége legyen ennek az egésznek..
Hát, nem tudom, erre milyen választ vársz... Szedd össze minél hamarabb a pénzt, fizesd ki, és váljatok el.
Az ingóságokat meg osszátok el igazságosan.
Erre mást nem lehet mondani.
Hány éves a férjed?Nem lehet, hogy ezt hívják kapuzárási pániknak?Szexelni akar veled közbe meg fenyeget és kirámolja a lakást?Nehogy lefeküldj vele.Szabadulni kell gyorsan.Majd rájön, hogy hülye volt de addigra tönkretesz mindent.
31F
Titkol valamit, az zicher. Szerintem nyuszi van a dologban, csak titkolja, hogy ne legyen érved a válóperes tárgyalásra.
Ha van egy kis plusz pénzed, egy ügyes magánnyomozó sokat spórolhatna neked.
Ha beadta a válókeresetet, akkor vetess fel leltárt a közös vagyonról (minél elöbb) - müszaki cikkek, berendezési tárgyak, lakás, bankszámlák, mert attól kezdve az a vagyonmegosztás alapja.
Emellett ha elköltözött, és fut a válóper, akkor jogodban áll nem beengedni a lakásba. Ha mégis - akár ahtósági segítséggel is - bemegy, az elvitt tárgyak tövábbra is a közös vagyonba tartoznak, azaz annyival kevesebb jár neki, emellett a bíroságon igen rossz színben tünteti fel öt.
Amíg nincs vagyonmegosztás, addig semmit, de SEMMIT nem vagy köteles neki fizetni, márcsak azért sem, mert a legrosszabb esetben utólag letagadja és fizethtesz mégegyszer.
A "betart meg megszívat" meg végképp nem úgy megy, ahogy elképzeni, a vagyonmegosztás nem töle függ.
De a legfontosabb most egy leltár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!