Tegyek egy kendőt a kilincsre vagy akkor sem esne le a családomnak?
... az, hogy épp kettesben szeretnék lenni a barátommal, amikor a szobámban vagyunk. Ha átjön hozzánk, tuti, hogy minden családtagommal beszélget egy kicsit, majd amikor mindenki menne a maga dolgára, mi bemegyünk a szobámba.
Szerintem abszolút egyértelmű, hogy két fiatal huszonéves nem mesét néz kettesben, ennek ellenére csip-csup dolgokért bekopognak hozzánk, minden alkalommal legalább 2-3x. Azt már kitapasztaltuk, hogy az udvarra néző egy szem ablakomon le kell húznunk a redőnyt, mert a családom állatkertben érzi magát, és folyton bebámulnak a szobámba, ha elmennek az ablakom alatt. Nagyon zavaró.
Számomra világos lenne, hogy egy párt nem zavarok abban a pár órában, amíg magukra zárják a szobaajtót, nekik viszont nem esik le, és nagyon irritáló. Nincs ötletem, a kendő vajon baromság lenne, mert nem tudnák mire vélni? Vagy nyíltan mondjam meg előre minden családtagnak, hogy most legyenek szívesek nem zavarni?
(Viszont van olyan rokon, aki nem itt lakik, de naponta 2x beugrik, és nem fogja tudni, hogy a barátommal vagyok éppen. Írjam ki egy papírra és ragasszam az ajtómra? :D)
#60: És? Éjszaka legalább éjszaka van, olyankor sokkal "természetesebb" csinálni, mikor a legtöbb ember amúgy is ágyban van. Nem úgy,hogy nappal mindenki kint sürög-forog, mások meg bezárkóznak illetlen (és ez még szép kifejezés) módon,hogy szexeljenek, aztán izzadtan vigyorogva kimennek, hogy "Hihi, most megyünkzuhanyozni."
Továbbra is azt mondom, emberek vagyunk és nem a szexuális ösztönök irányítanak minket. Valakit igen, az már probléma.
Igen, éjszaka, mikor a legkisebb pisszenés is kihallatszik a nappaliba, ahonnan nyílik a szoba, és a szülők ott ücsörögnek és olvasnak csendben. Olyankor nyilván mindenki arra vágyik, hogy azt hallgassa, ahogy tőle 2 méterre nyikorog az ágy, meg hát na, azért vannak hanghatásai az egésznek, még úgy is, hogy mindketten csendben vagyunk közben, nem ordítozunk.
Nappal meg, mikor úgyis mindenki a saját dolgával törődik, és esetleg odakint ténykedik, nem egymás szájában ülünk, akkor nem jobb? Nem tök mindegy másoknak, hogy mi azért vonulunk be a szobába, mert filmet akarunk nézni, vagy valami más?
Amúgy mi ez a zuhanyzás-mánia? Miért kéne utána egyből rohanni hanyatt-homlok zuhanyozni? Este megyünk fürdeni, mikor alapból is szoktunk.
Kérdező, én azt mondom, hogy mondd el anyukádnak a dolgot, ha ezután is ilyen idiótán viselkednek, hát magukra vessenek... Hátha egyszer rátok nyitnak akció közben, és beleég örökre az emlékezetükbe, és megtanulják a privát szféra fogalmát.
A többi válaszoló meg nyilvánvalóan szeplőtlenül fogant, és olyan erkölcstelen és istentelen dolog, hogy nem tud ellenállni annak akit SZERET az elő sem fordulhat velük. Az sem fordulhat elő velük, hogy hajnalban egy ledogozott munkanap után nincs erejük egy jó kufircra. Várjunk, van erejük, csak a szex pont nem az a dolog amit totál kimerülve érdemes csinálni, mert akkor elveszik a sava-borsa, mert nem tudsz a fáradtságtól semmire sem koncentrálni. De természetesen ez csak ránk a pokol állati teremtményeire igaz, rájuk a szent lelkekre sosem, mert ők mindent képesek megcsinálni és élvezni... egészen addig míg ki nem égnek... pár hónap után... Csak ennyit akartam írni. Kérdező! Ne hallgass másokra csak azért, mert irigyek.
Nos, megkérdeztem a szüleimet, és szerintük teljesen természetes dolog, hogy vágyunk egymásra, hiszen amúgy is sajnos viszonylag ritkán tudok együtt lenni a barátommal. (Hetente max. 1x van rá lehetőségünk.) Sőt, felajánlották a saját szobájukat a probléma megoldására, mivel az kissé távolabb esik a többi helyiségtől. :O Persze nem fogadtam el, de látjátok, kedves prűd felebarátaim, milyen szerencsés vagyok? :D Így is lehet csinálni, hogy tiszteletben tartjuk mások magánéletét, nem pedig ellehetetlenítjük, és bunkóságnak tituláljuk.
Akik pedig olyan minősíthetetlen hangnemben nyilatkoztak a kérdésem alatt, azoknak nem lennék a szülei vagy a párja helyében (ha van egyáltalán).
Akik anélkül válaszoltak, hogy elolvasták volna a kommentjeimet, azoknak ezúton köszönöm a teljesen haszontalan válaszaikat, ment a lepontozás.
Akik pedig normális választ adtak, akár negatív, akár pozitív volt, azoknak hálás vagyok, miattatok írtam ki a kérdést.
Már nem fogom olvasni az ezután érkező kommenteket, mivel megoldódott a bajom.
Szép napot!
Arra azért kíváncsi lennék, hogy ha ilyen megértők, meg természeres nekik... akkor eddig hogy a búbánatba nem esett le nekik, hogy nem kártyázni vonultok el? :)
Sántít, de minden jót!
Kamu kérdés, vagy sikerült mégis becsavarni azt a fránya riglit és bezárni az ajtót...
Gratulálunk!
De akkor ha ennyire elnézőek a szüleid hogy felajánlják a saját ágyukat hogy ott dugjon meg a pasid akkor mi a francért kellett itt verni magad?
Juj le lettek pontozva a neked nem tetsző válaszok. Most szerintem minden lepontozott válaszoló sír.
Szerintem is kamu ez az egész. Elég gyanús..
Az meg miért prűdség kedves kérdező ha valaki nem akar a szülei mellett szexelni? Aztán teleélvez a pasid majd mész anyuciékhoz.
Szánalmas vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!