Tegyek egy kendőt a kilincsre vagy akkor sem esne le a családomnak?
... az, hogy épp kettesben szeretnék lenni a barátommal, amikor a szobámban vagyunk. Ha átjön hozzánk, tuti, hogy minden családtagommal beszélget egy kicsit, majd amikor mindenki menne a maga dolgára, mi bemegyünk a szobámba.
Szerintem abszolút egyértelmű, hogy két fiatal huszonéves nem mesét néz kettesben, ennek ellenére csip-csup dolgokért bekopognak hozzánk, minden alkalommal legalább 2-3x. Azt már kitapasztaltuk, hogy az udvarra néző egy szem ablakomon le kell húznunk a redőnyt, mert a családom állatkertben érzi magát, és folyton bebámulnak a szobámba, ha elmennek az ablakom alatt. Nagyon zavaró.
Számomra világos lenne, hogy egy párt nem zavarok abban a pár órában, amíg magukra zárják a szobaajtót, nekik viszont nem esik le, és nagyon irritáló. Nincs ötletem, a kendő vajon baromság lenne, mert nem tudnák mire vélni? Vagy nyíltan mondjam meg előre minden családtagnak, hogy most legyenek szívesek nem zavarni?
(Viszont van olyan rokon, aki nem itt lakik, de naponta 2x beugrik, és nem fogja tudni, hogy a barátommal vagyok éppen. Írjam ki egy papírra és ragasszam az ajtómra? :D)
Jézusom 30as..!milyen prüd vagy..!
Az miért volt jobb hogy a házasság után derült ki ha szexuálisan nem passzoltak?
Amugy meg akkor is voltak akik szalmabálákban es egyéb helyeken megoldották.szoval akkor sem volt mimdenki annyira erkölcsös.
Micsoda? Szalmabálákban? Meg a padláson meg a góréban meg a farakás mögött és a hombárban....
A másik. Ide csak lakatosok írnak? Már az első oldalon tisztázta a kérdező, hogy zárja az ajtaját.A kérdés az volt hogyan tudná elérni, hogy a család tapintatosabb legyen? Sehogy.
Esetleg mondjátok azt, hogy ebéd után szeretnétek aludni egy órát és szeretnéd ha nem zavarnának.
Engem nagyon xavarna ha nappal ha otthon vagyok valaki pasztororat tartana szerintem bunko dolog.
Tiszteleten es ciki
Kendőt a kilincsre?-abból én se nagyon érteném mit akarsz.
Négyszemközt próbálj erről beszélni anyukáddsl.
Bár én sem értem miért nem bírjátok ki, titeket nem zavar hogy mindenki jön megy teszi a dolgát, gondolom a zajok csak ki/ be hallatszódnak?
Nem, nem bírják ki.
Emberek vagyunk, tudni kéne magunkat türtőztetni ,meg visszafogni, mert többek közt ez különböztet meg minket az állatoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!