Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegyek egy kendőt a kilincsre...

Tegyek egy kendőt a kilincsre vagy akkor sem esne le a családomnak?

Figyelt kérdés

... az, hogy épp kettesben szeretnék lenni a barátommal, amikor a szobámban vagyunk. Ha átjön hozzánk, tuti, hogy minden családtagommal beszélget egy kicsit, majd amikor mindenki menne a maga dolgára, mi bemegyünk a szobámba.

Szerintem abszolút egyértelmű, hogy két fiatal huszonéves nem mesét néz kettesben, ennek ellenére csip-csup dolgokért bekopognak hozzánk, minden alkalommal legalább 2-3x. Azt már kitapasztaltuk, hogy az udvarra néző egy szem ablakomon le kell húznunk a redőnyt, mert a családom állatkertben érzi magát, és folyton bebámulnak a szobámba, ha elmennek az ablakom alatt. Nagyon zavaró.

Számomra világos lenne, hogy egy párt nem zavarok abban a pár órában, amíg magukra zárják a szobaajtót, nekik viszont nem esik le, és nagyon irritáló. Nincs ötletem, a kendő vajon baromság lenne, mert nem tudnák mire vélni? Vagy nyíltan mondjam meg előre minden családtagnak, hogy most legyenek szívesek nem zavarni?

(Viszont van olyan rokon, aki nem itt lakik, de naponta 2x beugrik, és nem fogja tudni, hogy a barátommal vagyok éppen. Írjam ki egy papírra és ragasszam az ajtómra? :D)

2017. máj. 24. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
82%
Miért nem beszéled meg a családoddal???? Mi mi a túrót csináljunk így gyiken keresztül?
2017. máj. 24. 23:40
 42/76 anonim ***** válasza:
61%
Vezesd bele a kilincsbe a 220-at és aki megpróbál bemenni megrázó élményben lesz része.
2017. máj. 25. 00:18
 43/76 anonim ***** válasza:
64%
Mondd nekik, hogy "apa, anya gondolataitokkal ellentetben semmi tekintettel nem vagyok mas emberekre, hiszen en mar olyan felnott vagyok, hogy jar nekem a kefeles, de attol meg pettingelo tinikkent elvonulunk elvezkedni a nap kozepen, ugyhogy kerlek, ne zavarjatok. Nem tudunk estig varni soha. Ugyhogy orulnenk neki, hogyha nem zavarnatok delutan negykor kopogassal, amikor eppen a pasim a szamba elvez.". 21 eves vagyok, egyaltalan nem prud, de basszus mindennek megvan mar a helye... nem veletlen kopogtatnak. Felnott embernek (ha mar kikered magadnak, akkor viselkedj is ugy) eszebe sem jutna ilyen taplosagot muvelni, ezert nem feltetelezik rolad sem, hogy ket fallal arrebb eled a nemi eletedet, mikozben ok a vasarnapi huslevest pihenik ki.
2017. máj. 25. 04:13
 44/76 anonim ***** válasza:
76%

Szetintem vagy kamu a kérdés vagy csak szimplán ciki amit csinálsz.

De nagyon ciki. Ne tegyél kebdőt a kilincsre. Mi ez bordélyház, a vasárnapi rántott pipi kloffolása közben, ti bent keféltek?

Szülőknek ez nagyon kellemetlen.

2017. máj. 25. 08:28
 45/76 anonim ***** válasza:
79%

Hidd már el, hogy rég leesett a szüleidnek, hogy miért vonultok el és pont azért zavarnak, hogy ne csináljátok akkor és ott.

Te vagy az, akinek ez nem esik le.

2017. máj. 25. 08:55
 46/76 anonim ***** válasza:
67%

Nem olvastam el a válaszokat, de szerintem ultra gáz napközben mikor otthon van a család elvonulni b..ni.

Az ember az ilyen dolgait igyekszik úgy intézni, hogy nem nyomja direktbe az emberek arcába, hogy most kefélek ne zavarj.

A családtagjaid azért mászkálnak be, mert a legrosszabb rémálmaikban sem gondolják, hogy éppen azt csináljátok. Ízléstelen.

2017. máj. 25. 09:54
 47/76 anonim ***** válasza:
56%
ha nem tini vagy hanem huszonéves és nem tetszik akkor költözz el xd
2017. máj. 25. 12:31
 48/76 A kérdező kommentje:
Nem írtam le, de éjszaka is mászkálnak alvás helyett, úgyhogy elvileg mindegy ilyen szempontból, hogy mikor akarnék szexuális életet élni. :)
2017. máj. 25. 13:17
 49/76 anonim ***** válasza:
77%

Éjszaka? Azaz éjfél után is? Ott kopognak az ajtón.

Akkor nem nyitod ki, mondván alszol.

De napközben elvonulni. Nekem is nagyon kellemetlen lenne ha a gyerekem ilyet csinálna. Én sem megyek be az apjával nyilvánvaló nemi életet élni délután, mikor együtt van a család :/ tök tré.

2017. máj. 25. 13:21
 50/76 A kérdező kommentje:

Ha nálunk marad éjjelre, éjfél után már nekünk is aludnunk kell, hogy másnap fel tudjunk kelni. :/ De igen, a család egyik fele még késő este is fent van, és habár nem feltétlenül kopognak be, de azért öcsém teli torokból üvölt a szomszéd szobában, mert multizik a haverjaival. :D Anyám pedig újságot olvas vagy tabletezik a nappaliban, szerintem simán hallaná, mit csinálunk.

Ezért is lenne jobb délután csinálni, amikor mindenki tesz-vesz vagy nincsenek is itthon, mert olyankor szerintem senki nem hallaná meg legalább, hiszen nem szoktak a nappaliban pihenni nap közben.

Ja, és apám hetente egy napot van itthon, és akkor bizony,ha végre kettesben tud lenni anyával, behúzódnak délután a szobába, és ezzel senkinek semmi baja nincs. :)

2017. máj. 25. 13:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!