Tegyek egy kendőt a kilincsre vagy akkor sem esne le a családomnak?
... az, hogy épp kettesben szeretnék lenni a barátommal, amikor a szobámban vagyunk. Ha átjön hozzánk, tuti, hogy minden családtagommal beszélget egy kicsit, majd amikor mindenki menne a maga dolgára, mi bemegyünk a szobámba.
Szerintem abszolút egyértelmű, hogy két fiatal huszonéves nem mesét néz kettesben, ennek ellenére csip-csup dolgokért bekopognak hozzánk, minden alkalommal legalább 2-3x. Azt már kitapasztaltuk, hogy az udvarra néző egy szem ablakomon le kell húznunk a redőnyt, mert a családom állatkertben érzi magát, és folyton bebámulnak a szobámba, ha elmennek az ablakom alatt. Nagyon zavaró.
Számomra világos lenne, hogy egy párt nem zavarok abban a pár órában, amíg magukra zárják a szobaajtót, nekik viszont nem esik le, és nagyon irritáló. Nincs ötletem, a kendő vajon baromság lenne, mert nem tudnák mire vélni? Vagy nyíltan mondjam meg előre minden családtagnak, hogy most legyenek szívesek nem zavarni?
(Viszont van olyan rokon, aki nem itt lakik, de naponta 2x beugrik, és nem fogja tudni, hogy a barátommal vagyok éppen. Írjam ki egy papírra és ragasszam az ajtómra? :D)
Mi mondjuk dolgozunk a barátommal, plusz én tanulok is. Mire hazaérünk bármelyikünkhöz, addigra már a szülők is otthon vannak. Meg hétvégén is.
Akkor ennyi, addig ne legyen köztünk semmi szexuális kapcsolat, amíg 10 év múlva nem tudunk majd venni egy házat?
Később fekszenek le aludni, mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!