Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegyek egy kendőt a kilincsre...

Tegyek egy kendőt a kilincsre vagy akkor sem esne le a családomnak?

Figyelt kérdés

... az, hogy épp kettesben szeretnék lenni a barátommal, amikor a szobámban vagyunk. Ha átjön hozzánk, tuti, hogy minden családtagommal beszélget egy kicsit, majd amikor mindenki menne a maga dolgára, mi bemegyünk a szobámba.

Szerintem abszolút egyértelmű, hogy két fiatal huszonéves nem mesét néz kettesben, ennek ellenére csip-csup dolgokért bekopognak hozzánk, minden alkalommal legalább 2-3x. Azt már kitapasztaltuk, hogy az udvarra néző egy szem ablakomon le kell húznunk a redőnyt, mert a családom állatkertben érzi magát, és folyton bebámulnak a szobámba, ha elmennek az ablakom alatt. Nagyon zavaró.

Számomra világos lenne, hogy egy párt nem zavarok abban a pár órában, amíg magukra zárják a szobaajtót, nekik viszont nem esik le, és nagyon irritáló. Nincs ötletem, a kendő vajon baromság lenne, mert nem tudnák mire vélni? Vagy nyíltan mondjam meg előre minden családtagnak, hogy most legyenek szívesek nem zavarni?

(Viszont van olyan rokon, aki nem itt lakik, de naponta 2x beugrik, és nem fogja tudni, hogy a barátommal vagyok éppen. Írjam ki egy papírra és ragasszam az ajtómra? :D)

2017. máj. 24. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
48%
#50: Egyébként halkan nem lehet csinálni? Sokan éjszaka csinálják,amikor normális és még sem lehet áthallani,nem kell sikítani.
2017. máj. 25. 13:49
 52/76 A kérdező kommentje:
De lehet, persze, úgy is csináljuk. Lehet, hogy túlidegeskedem, mert félek, hogy kihallatszik, közben meg nem is. :D
2017. máj. 25. 13:59
 53/76 anonim ***** válasza:
44%
Hát ha be akarnak menni mondd, hogy nem értek most rá. Ha visszakérdeznek, hogy miért, akkor hülyék. :DD
2017. máj. 25. 14:42
 54/76 anonim ***** válasza:
9%
Ilyen béna a pasid, hogy nem képes becsavarni egy riglit?
2017. máj. 25. 16:40
 55/76 anonim ***** válasza:
43%
Engem is zavarna ha napközben, a szomszéd szobában a lányomat dugná valaki bocsi. A család kint mászkál az ajtó előtt, te meg épp a pasidon vagy. Hát egyetértek a többi válaszolóval. Mi is mindig megoldottuk a barátommal úgy hogy más ne legyen otthon. Mert akkor csendbe sem kellett lennünk, plusz nekem kellemetlen lett volna ha mindenki tudja hogy mit csináltunk, majd kimegyünk jópofáskodni velük...
2017. máj. 25. 17:11
 56/76 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom mi ez a prűdség, de nálunk elfogadott, hogy felnőttek a gyerekek, és nem társasjátékoznak a szobában. Tombolnak a hormonok ilyenkor, mégis mikor éljék ki magukat? 10 év múlva, hátha összejön addig egy külön lakás? Ne szórakozzatok már!
2017. máj. 26. 04:07
 57/76 anonim ***** válasza:
2%
Ezt nem lehet a hormonokra fogni. Nekem is vannak hormonjaim, mégse csinálok ilyet..
2017. máj. 26. 09:04
 58/76 anonim ***** válasza:
55%

Mi mondjuk dolgozunk a barátommal, plusz én tanulok is. Mire hazaérünk bármelyikünkhöz, addigra már a szülők is otthon vannak. Meg hétvégén is.

Akkor ennyi, addig ne legyen köztünk semmi szexuális kapcsolat, amíg 10 év múlva nem tudunk majd venni egy házat?

2017. máj. 26. 10:02
 59/76 anonim ***** válasza:
3%
#58: Mire való az éjszaka?
2017. máj. 26. 10:34
 60/76 anonim ***** válasza:
84%

Később fekszenek le aludni, mint mi.

2017. máj. 26. 10:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!