A szüleim azt mondják 18 évesen elkell menned otthonrol mit tudok tenni? Hogy lesz ezután?
Öszes öszegyüjtött pénzem 500 ezer ft. Amit rendkivül nehezen kerestem meg az évek során (már 13 évesen elkezdtem ezzel azzal ügyködni) jelenleg 17 éves vagyok de 1 honap mulva 18 leszek és akkor a születésnapomra azt mondták adnak egy robogot nekem de utána már fel is ut le is ut... Mit tudok tenni ,azzaz hogyan tudnék megélni (budapesti vagyok) 18 évesen egy robogoval és 500 ezerel a zsebembe ?
Gondolom elsönek is albérletett kellene szereznem és az 500 ezret betenni a bankba a robogo meg jo lesz közlekedésre hiszen olcsobb a benzin bele mint a tömegközlekedés és gyorsabb is tehát azt nem teszem pénzért. Közgazdasági iskolát végeztem (most végzem el 4. es vagyok) tovváb tanulást nem vinanszirozák nekem... Jol festek de a képeimet probáltam már el adni itt ott pénzért tenni öszesen egyet vettem meg a vaterán 8 ezer-ért (40x30-ast) szoval nemtudom ... nagyon megköszöném ha valaki életre valo tanácsokal tudna ellátni mint albérleti dolgok,pénzkereseti lehetöség stb... nagyon elvagyok keresedve és kicsit félek is mert 1 honap és "start" gondolom pár honapig vagy fél évig biztos kihuznám a pénzböl de akkor hogy tovváb ? tudnék belöle valahogy többet csinálni fokozatosan vagy valami jövedelem forrást találni ? :( elég nehéz ügy...
Mindenkinek aki hasznos válaszal szolgál köszönöm
*finanszirozni
*vettek
Kezdj el munkahelyet keresni.
Keres olcsó albérletet( arra számíts hogy van ahol 2-3 havi kauciót kérnek)
A helyedben az 500 ezerből bérelnék egy lakást (egy kicsi garzon rezsivel kb. 30-40 ezer forint meg a kajálás napi 500 forint-->havi 40-50 ezerből kijössz ha jól csinálod) amíg nem találsz valami délutáni/esti munkát és mellette felvételiznék egyetemre/fősulira vagy ma inkább már szakmát tanulnék.
Sokan összehozták ám már a dolgot támogatás nélkül, csak akarni kell. Nem lesz könnyű, de legalább hamar megtudod milyen is az önálló élet és így nem hiszem hogy felnőttkorodban gondjaid lennének magaddal.
Hogyan tovább? Nehéz ügy...
Basszus 18 évesen már lehetnél picit "felnőttebb"
A kérdéseid olyanok mint egy kis tinié :S
Budapesten kicsi garzon 30-40 ezerért? Háááát
Inkább 40-50 ezer+ ehhez még hozzájön a rezsi
Ami nekem rögtön beugrott az az hogy elmenj pizzafutárnak:)
Gondolom nem álmaid állása, de egy ideig míg keresel magadnak melót addig ki tudod húzni vele.
A helyedben én nem egyedül mennék albérletbe, hanem másokkal közösen, így tudnál spórolni, bár most vizsgaidőszak lesz(van) és az egyetemisták kiköltözőben:S
De vannak akik keresnek albérlőtársat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!