Mit tegyek? Rájöttem hogy anya megcsalta aput!
Szerintem elsőnek édesanyáddal beszélj. Ne undorodj tőle, ő is csak ember, gondolom a kapcsolatuk édesapáddal már kihűlt, és most ismét rátalált a szerelem, de nem mer kilépni a házasságból, vagy nem akarja megbántani apukád, ezért titokban csinálja.
Igen, hibázott, amikor ezt tette, de valószínűleg ő is fél a következményektől. Ne ítéld el ezért, de mondd el neki, hogy mit láttál, és hogy úgy lenne méltányos, ha ő mondaná el apukádnak, különben te leszel kénytelen megtenni.
Tudom, hogy fáj ezt látni, de próbálj megértő lenni és igyekezz elkerülni a további huzavonát.Ha már nem szeretik egymást, nincs közös jövőjük, csak a boldogtalanság.
Most neked kell erősnek lenned,és megakadályoznod a további szenvedést...
TE ne tegyél az égvilágon semmit!
Nem a te dolgod, még ha nagyon fáj vagy nagyon megdöbbent, akkor sem!
Ezt anyukádnak, de főleg a szüleidnek kell egymás között elintézniök. Ha a végén valami nagy baj lenne a dologból, mert te beleszóltál és esetleg valamit rosszul értelmeztél, soha nem fogod magadnak megbocsátani, hogy miattad történt! Most egyenlőre csak várni tudsz, ennyi. De megértlek, és szívből sajnállak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!