Mit csináljak? Férjem nagyon erőltetti a gyerek vállalást. Én még nem szeretnék. én 26 éves vagyok ő 30. Ez miatt nagyon sokat veszekedünk szinte majdnem mindennap:- (
Az előző vélemény elég buta....
Hazugsággal nem fogsz előre menni a kapcsolatodban. Azzal csak további gátakat alkotsz.
Én leülnék vele és megpróbálnék kompromisszumot kötni. Elmondanám, hogy még szeretnél egy kicsit kettesben lenni vele, kiélni azokat a dolgokat, amelyeket gyermek mellett már szinte lehetetlen, ha valóban felelős anya akarsz lenni.
És megbeszélnék egy körülbelüli időpontot, amikortól esedékes lehet a próbálkozás. De ehhez mindenképp tartanám magamat!
mikor akarsz?
ő most akar,te 32 évesen,akkor egyezzetek ki egy köztes időben
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__81..
Nem a te kedves férjed írta ki ezt a kérdést?
Becsapni a párodat és hazudni neki nem a legjobb alap a házasságban.
Fontos, hogy te miért nem akarsz még gyermeket. Tanulsz, nincs meg az anyagi feltétel, lakás, nem érzed késznek magad stb. De nem veszekedni kell ezen, hanem értelmes felnőtt módjára megbeszélni.
S ha megnézed, akkor rájössz hogy sokkal értelmesebbek azok a gyerekek, akiket kicsit idősebb szülő nevelt. Példa a párom. Ő 24 éves és már nagyon idősek a szülei (ők se siették el a szülést, mert DIPLOMÁZTAK és karrierük is lett, és most VAN MIBŐL MEGÉLNIÜK).
24 éves korára olyan érett a "gyerek", hogy mindene megvan (SAJÁT EREDMÉNYÉBŐL) otthon van a politikában, a művészetben, tanulmányaival első helyen van, készül a doktrorira, magánélete rendben stb.stb.
Másoknál (barátnőknél pl.) akiket meg korán szült az anyja (19-24 évesen) azoknál meg azt látom, hogy kicsit butábbak, csak egy érettségijük van, ők is 20-24 évesen akarnak szülni de nincs hova, mert nem értelmiségi a család...stb.stb.
Én inkább nem szaporítanám a butákat. Inkább várjanak már 27 évesen 6-7 évet nyugodtan, de akkor már neked is lesz "agyad, műveltséged, diplomád" és nem egy hülyét fogsz szülni s érettebb leszel gondolkodásban is és jobban tudsz majd "nevelni" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!