Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltitkolhatom, hogy terhes...

Eltitkolhatom, hogy terhes vagyok tőle?

Figyelt kérdés

Szóval... Volt egy hosszan tartó viszonyom, egy olyan emberrel, akivel ez tökéletes volt, viszont semmi többre nem lenne alkalmas, igazából mindketten így vélekedtünk egymásról. Nem szeretném hosszasan kifejteni, hogy miért teljesen alkalmatlan apának, viszont 100%, hogy ha megtudná mindent megtenne, hogy elvetessem. (Szedek fogamzásgátlót, ugyhogy nem kis meglepetés volt szamomra sem) Kisvárosban élünk, de úgy gondolom megtudnam oldani, hogy ne tudjon róla.

Lenne ennek bármi jogi következménye, vagy számonkérik bárhol, hogy ki az apa?

. Az úriember pont egy hónapja hagyott faképnél, viszont nagyon szeretnem ezt a babát, anyagi körülményeim is megengedik, hogy tisztességesen felneveljem egyedul.

Tudnátok bármi tanácsot adni?

Előre is hálásan köszönöm!

2017. ápr. 22. 08:53
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:

Utolsó, szerintem az sokkal gerinctelenebb, ha megpróbál valaki "kiiktatni" egy kismamát...:)))))) Aztán ha másképp nem megy, lelki terrorban tartani:)

Ja, igen, elmondtam neki, csakhogy ne legyek gerinctelen:)

2017. aug. 18. 03:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!