Az unokabatyam menyasszonya nem az unokabatyamtol terhes elmondjam neki?
Ezek nagyon kényes szituációk. Ezt igazából nekik kéne elrendezni.
Szerintem a menyasszonnyal kéne beszélned, hogy tegyen tiszta vizet a pohárba. Később úgyis kiderül, hogy mástól van a gyerek. Egyébként mennyi idős terhes?
Probaltam mar vele beszelni,de o nem mondja el. En mondtam neki,hogy elfogom mondani,de sirva konyorgott,hogy ne mondjam el es a testet is felajanlotta ,ettol meg undoritobb lett a szemembe egy ilyen nohoz menjen hozza az unokabatyjam?
De felek is,hogy nem hinne nekem..
honnan tudja a nő,hogy kitől terhes? már csináltatott vizsgálatot?
a nővel ülj le és mondd el neki,hogy neked fontos az unokabátyád, szertnéd,hogy őszinte legyen vele.
+ nem várhatja el,hogy más gyerekét nevelje majd. menjen a gyerek apjához akkor. amúgy is vége a kapcsolatnak szerintem,hogyha megcsalta.kár lenne így összeházasodni,függetlenül a gyerektől..
szóval vedd rá a nőt,hogy mondja el neki. ne te közöld a rossz hírt. az is lehet,hogy nem is hinne neked. meg szerintem megérdemel ennyit,hogy a menyasszonyától tudja meg. beszéljék meg,zárják le és kész. de ne vegyél részt benne,csak mondd meg a menyasszonynak,hogy úgyis el kell mondania,ez nem mehet így a végtelenségig.
a másik pasival szemben sem korrekt,joga lenne tudni,hogy apa lesz
1. Semmi közöd hozzá.
2. Egyszer sem biztos, hogy nem az unokabatyadtol terhes.
Azoknak akik azt írják ne avatkozz bele!
A kérdező családtagja esküvő előtt áll! Megcsalja a párját a nő, ráadásul terhes is.
Tényleg nem lehet tudni kitől van a gyerek? És akkor ne tudja meg a megcsalt fél? Ez lenne a helyes, humánus eljárás?
Szerintem próbálj meg megint beszélni a nővel próbáld meg rávenni, hogy ő mondja el. Ha ezt nem teszi meg, akkor beszélj a rokonoddal. Kérd meg a családtagodat, hogy ne bántsa a lányt adja meg neki az esélyt a bizonyításra hogy övé a gyerek. Megszületik a gyerek csináltassanak tesztet. De addig ne vegye el feleségül! És beleegyező nyilatkozatot se tegyen, hogy ő a lehetséges apa. Sokáig fog tartani amíg bebizonyosodik az igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!