Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párod tett már megjegyzést...

A párod tett már megjegyzést az alakodra/testsúlyodra? Hogy reagáltatok rá?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem, hiába figyelek az étkezésre, rendszeresen sportolok, egészséges vagyok, 2 kilóra a régi versenysúlyomtól, nem elég... Ha bármikor előjön ez a téma és megjegyzést kapok a súlyomra, alakomra, teljesen elmegy az életkedvem, sírni tunék, mert ez az egész elképesztően meghatározza az életemet. Nem tudok megenni egy kekszet anélkül, hogy bűntudatom lenne, nem tudok nem gondolni a kalóriákra, és hogy miből mennyit ehetek még, mi hízlal stb. Nem akarom állandóan sanyargatni magam, hogy álomtestem legyen... csak enni úgy, mint egy normális ember, de mivel hízékony vagyok, ez a hátralévő életemben így lesz. :(
2010. máj. 13. 12:09
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem amúgy ezeknek a fele amolyan "szöveg" a részükről. Ha vannak annyira értelmesek, tudják,hogy nem néhány kiló ront el egy esetleges jó kapcsolatot. Az én barátom pl direkt erre játszik, hogy felidegesitsen. Tehát ő sem gondolja komolyan. Én pedig azt üzenem kedves 57-es, hogy én is anyi vagyok, csak épp 163 centivel :) És egyáltalán nem vagyok dundi. Szeretek enni és ha jól esik, fogok is :) Amúgy pedig mindenki mást szeret...ha én pasi lennék én is a husit szeretném :D:D
2010. máj. 13. 12:45
 22/49 anonim ***** válasza:
83%

Igen, tett, épp tegnap. Hát nem örültem neki, de sajnos igaza van. Tényleg hiányzik a sport a testemről :D

Azért az vigasztal, hogy 1. régen sokkal-sokkal kövérebb voltam (igaz, akkor a jelenlegi párom nem ismert), 2. a kedvesemnek ehhez a megjegyzéshez képest akkora bele meg tokája van hogy még.

Na ennyit a férfiakról ;)

De megértelek, a kilókkal való küzdés nekem is mindig gondot okoz :(

2010. máj. 13. 12:45
 23/49 anonim válasza:
100%

Igen tett (pedig 170\48 vagyok)

Kizártam egy éjjelre. Azota csak dicséretett hallok tölle. :)

2010. máj. 13. 12:50
 24/49 anonim ***** válasza:
100%

Szokott tenni:)

Engem nem zavar, tisztában vagyok vele, én 10kg-ot híztam ő ugyanennyit fogyott mióta megismerkedtünk.

Én vagyok a pufi, ő a gebe:D De így szeretjük egymást:)

2010. máj. 13. 12:50
 25/49 anonim ***** válasza:
100%
Én 168 cm magas és 60 kg vagyok.Pár hónappal ezelőtt még 54 voltam,azt szerettem is,jobban tetszettem magamnak,de most hogy meghíztam,mindenki azt mondja,hogy jól áll nekem ez a pár pluszkiló.Fene se érti:DÉn legszívsebben lefogynék,fogok is tornázni,futni mihelyt lesz magamra időm,de mondom...megjegyezték a pluszkilóimat,de mind dicsérte:)Ha meg egy párkapcsolatban a kilók száma ennyire mérvadó,akkor a szeretet nem őszinte.Szerintem.
2010. máj. 13. 12:52
 26/49 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, én vagyok aki 10et híztam. Ugyanez van, nekem is azt mondják jobban áll ez így,szóval én akkor nem erőlködöm,hogy visszafogyjak. Én hiszek a külső szemlélőknek...:)
2010. máj. 13. 12:53
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
Vannak férfiak akik a sovány nőket szeretik jobban. Az én férjem is ilyen. Szülés után rajtam maradt 20 kg (szoptatás alatt nem is mertem fogyózni) és párszor tett megjegyzést. Nekem nagyon rosszul esett és megkértem, hogy ilyet ne mondjon. Azóta nem említi meg, én pedig lassan adom le a kilókat. A testsúlyom szerintem engem zavar a legjobban és ezért vagyok érzékeny ha valaki bármit mond rá.
2010. máj. 13. 12:55
 28/49 anonim ***** válasza:
69%
Nade a "sovány" szóban már benne is van,hogy már-már beteg. Vékony lehet valaki, de ha ez túlzásba megy,akkor aztán se cici se popsi. Az meg onnantól nem is nőies...szerintem legalábbis.
2010. máj. 13. 12:56
 29/49 anonim ***** válasza:
80%

Én csak 160 cm vagyok de 60-65kg alá nem vagyok hajlandó menni!

Törékenynek érezném magam.

Milliószor hallom, hogy "a nő legyen 175 és 50 vagy max. 55 kg" Akkor mindig elkezdem mondani, hogy a pasi meg legyen minimum 25/5. A többiről nem beszélve...

Meg azt szeretem még, amikor kajálok valahol és rámszól a barátom (a mostani szerencsére nem ilyen, ő rendes) hogy ne egyek már annyit. Meg hogy ez nem nőies és ne egyek olyan sokat meg akkor én fizetek stb.

Egyszer egy ilyenre ráborítottam az asztalt. Az összes vendég letette a kanalat, nem kell mondanom, volt nagy csend.

Egyszer pedig pörköltet szerettem volna enni, napok óta azt akartam enni, mint régen nagyszüleimnél. Uborkasalátával, mindennel.

Aztán amikor megvolt megettem két nagy tányérral.

Erre barátom beszól: hú bazz de mennyit eszel. Muszáj ennyit zabálnod már? Ez nem valami nőies.

Felhúztam magam, mondom: akkor szo.pjál le.

Pff. Most ilyenekre mit lehet reagálni.

Én már nem idegesítem magam ilyeneken, ha a pasim kritizál kivágom. Kapok én nála jobbat is ő meg pofázzon akinek akar.

Nekem ne ugasson senki. Főleg mert az esetek 90%ában olyan pasik szólnak be, akiknél én is férfiasabb és izmosabb vagyok. Vagy úgy vannak felöltözve mint valami csöves. Vagy az IQjuk annyi mint egy csirkének.

Na nekem ilyen ne tegyen megjegyzést mert nem tűröm.

2010. máj. 13. 13:08
 30/49 anonim ***** válasza:
72%
Tudom hogy ez így most a "jó neked" kategória, de azrét gondoljatok bele, nem annyira...: teljesen normális testalkatom van, 168/50, nem vagyok gebe, de kövér sem. a párom minden nap cseszeget vele hogy hízzak meg, mert ez így tré (talán azért mert ő kövérke és rosszul érzi magát?:) ) Na nekem persze eszem ágában sincs meghínzi én jól érzem így magam, de ő folyamatosan kéri. ilyenekkel jön hogy milyen ocsmány ha ki van a bordám (ami csak akkor van ki ha háton fekszek és kinyújtózom). Szóval ez is marha idegesítő, szerintem ne foglalkozz vele mit beszél. a léyneh h te érezd jól magada bőrödben. Az emg a másik hogy leírásod alapján két kilóra avgy a versenysúlyodtól? akkor mit akar a pasi? az teljesen jó.
2010. máj. 13. 13:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!