Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagytam elmenni a fülem...

Hagytam elmenni a fülem mellett a megjegyzést, jól tettem?

Figyelt kérdés

A párommal 3 éve vagyunk együtt. Jelenleg távkapcsolatban élünk (1 éve). Az előtt másfél-két évet egy városban laktunk. Jól megvagyunk, annyira, hogy nincs olyan dolog ami szétválaszthatna bennünket. A távkapcsolat sem jelent problémát abból a szempontból, hogy bizalmatlanság stb Elég szilárd képünk van a jövőről, eljegyzés, esküvő család gyerekek...mindketten erre vágyunk. Nemrég a pároméknál az egyik rokon beszólt, hogy miért nem tart egy barátnőt abban a városban ahol ő lakik, hiszen úgysem tudnám meg...szabályosan győzködni kezdte, aztán hozzátette, hogy fiatal ahhoz, hogy így lekösse magát...nem mondom, rosszul esett, de nem mondtam semmit, betudtam annak, hogy félig vicc volt...de van valakinek ebbe beleszólása? engem kicsit megbántott, hogy "le akar koptatni" a páromról. hiszen oka nincs rá, hogy ilyeneket mondjon, mégis egész délelőtt ez volt a téma...

2o-L

2010. ápr. 10. 09:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Az ilyeneket nem is kell meghallani. Biztos a cél az is volt, hogy a vérnyomásod egy kicsit felmenjen:) Ha ez a valaki tényleges el akarja érni, hogy Te le legyél koptatva, akkor főként mögötted ármánykodna. A párod döntése ez, hogy mit hogyan akar, ha Ő téged szeret, és nem akar mellékvágányt, akkor felesleges bárminemű erőlködés, nem lehet befolyásoló tényező.
2010. ápr. 10. 10:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen rokon elmegy a p....., már bocsánat. De most komolyan. Azért, mert valaki még csak huszon-iksz, nem azt jelenti, hogy gyerek, meg felelőtlen. Szerintem jól tetted, hogy nem alacsonyodtál le a kedves rokon szintjére azzal, hogy válaszra méltattad ezt az ordenáré bunkóságot. Feltételezem, a pároddal megbeszélitek/-tétek, még azt is el tudom képzelni, hogy tőle négyszemközt majd megkapja ez a jóember, ami jár. (Vagy már meg is kapta. :))
2010. ápr. 10. 10:06
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Igen, megbeszéltük, a párom szerint vicc volt. Hát köszi:D:P vicces volt szerintem is...

Persze nem félek attól, hogy ennek nyomására történne valami...csak na...van ami nem esik jól...

2010. ápr. 10. 10:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Haha, kedvesek az ilyen típusú rokonok / ismerősök.

Nekem egy jól bevált módszerem, ha valaki csipeget engem vagy a páromat vagy valakit mellettem, hogy visszakérdezek:

"Csak nem irigykedsz?" - persze ezt amolyan félmosollyal, ugyanúgy (vissza-)csipegetve.

Tapasztalatom az, hogy sok ember ezen hülyeségei öncélúak, azaz saját magából indul ki. És pont így üt ez a poénos visszakérdezés, hiszen a csipegető kérdező azért ajánlgatja az ő hülyeségeit, mert ő bizony megtenné, csak, szegénykém, nem teheti. Na ilyenkor szépen elgondolkozik, hogy kit csipeget és mivel ...

Jó szórakozást a játékhoz! (Sosem szabad többre venni ezeket a helyzeteket!)

2010. ápr. 10. 10:18
 5/8 A kérdező kommentje:
:D köszönöm:) hát ott helyben nem nagyon tudtam mit mondani...lehet h meg is tette az öreg annak idején:P már ha így belegondolok
2010. ápr. 10. 10:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem te irtad ide ki, hogy eppenseggel "milyen jofej" ez a rokonod, merthogy allandoan szekal, es mennyire elvezed? o.O

Csakmert akkor most elvezed, hogy beszol vagy sem? :D

2010. ápr. 10. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Csodálozom, hogy ilyen beszólást figyelmen kívül hagysz!

Én nem bírtam volna megállni:

ezeket válaszoltam volna a pofájába röhögve:

-Irigykedsz mi, te vén csődör? Tudom, hogy ő nem ringyó faszi, hanem egy hűséges férfi.

Vagy:

-Az én városomban is vannak ám jóképű férfiak...talán ez a célod, kedves vén csődör, hogy ha te nem vagy boldog, más se legyen?

Ne legyél máskor "méla Béla", csak jól gúnyold ki ezt a rokont.

2010. ápr. 10. 16:32
 8/8 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 10. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!