A párod tett már megjegyzést az alakodra/testsúlyodra? Hogy reagáltatok rá?
rosszindulatból sosem,sőt...
mondjuk ellenkezőjét mint az átlag,mert nekem hizni kellene,csak nem tudok
de igy szeret ahogy vagyok,meg én is őt a plussz 30 kilójával,amit azóta szedett fel miota együtt vagyunk:D
de volt egy nemtul hosszu kapcsolatom még régebben...170 centihez 45 kiló voltam,anyámék orvoshoz hurcoltak volna,az a s*ggfej meg baszogatott hogy ne egyek már annyit...nagy tábla csokival a kezemben tettem ki:D
23/N
"nagy tábla csokival a kezemben tettem ki:D"
Ez jó:DD
Már nekem sem a párom, de nekem a mellemre tett megjegyzést pár barátom. De wazzeg, a kapcsolat közepén! Nem a legelején...
Én elég lapos vagyok, de én örülök ennek.
Mondtam, hogy akkor ne tököljön itt velem, menjen szedjen fel egy dinnye méretű csajt vagy rakasson magának implantátumot és akkor simogassa magát egész nap.
Azt hittem megütöm... Én direkt tartottam a szám, hogy neki meg milyen kicsi, mert nem akartam megbántani. Ja és a legszebb az egészben, hogy nem voltak a legjobb pasik. Még ha egy szinte tökéletes pasi mondaná... bár arra sincs mentség.
A súlyomra nem tesznek megjegyzést, pedig van rajtam felesleg. Érdekes, mert mindig inkább azt mondták, hogy nincs velem semmi gond.
De ez se jobb, mert nem akarom elhinni, hogy komolyan gondolják. Szüleim állandóan cseszegetnmek, hogy milyen dagadt vagyok (meg a BMI indexem és az orvosom szerint is) akkor nem akarom elhinni, hogy ők nem látják. Úgy érzem gúnyolódnak (pedig lehet nem).
Hát mindegy.
Sosem tűrném. Az embernek saját magának kell megfelelni, nem másoknak. Mondjuk nem vagyok igénytelen, pontosan tudom, hol a határ, nem hanyagolom el magam, de nem is vagyok hajlandó anorexiás tinikhez hasonlítgatni magam.
Nálam alap, hogy az embert a párja kívül-belül úgy fogadja el, ahogy van, ne akarja megváltoztatni. Ha mást akar, keressen mást, én nem fogok kibújni a bőrőmból, és úgy tenni, mintha nem én lennék.
Lehet félni, hogy ha nem fogysz le, elhagy, de hidd el, nem ezen múlik, ha nem vagy neki elég jó, nem 2 kilón múlik. Ha jön egy jobb, úgyis elhagy, ne várd meg. Az, ha elégedetlen, azt jelenti, hogy nem felelsz meg neki, vagyis bármikor elmehet, bármit teszel. Ezt nem azért mondom, hogy elkeserítselek, hanem hogy tudatosuljon benned, hogy nem a 2 kilóról van szó. Nem élhetsz egész életedben úgy, hogy attól rettegsz, mikor hagy el. Rúgd ki te, és keress olyat, aki elfogad olyannak, amilyen vagy. Hosszú távon csak ezek a kapcsolatok működnek. És csak azok képesek ilyen kapcsolatra, akik kellő önbizalommal rendelkeznek. Minél tovább maradsz ebben a kapcsolatban, annál kisebb lesz az önbecsülésed, és annál távolabb kerülsz egy normális kapcsolattól.
Ez huszonévesen sem jó, de minél idősebb leszel, annál veszélyesebb.
12:39
Ja a durva az, hogy eddigi kapcsolataiomban mindig azok a fiúk voltak bántóak, sggfejek, akik úgymond "csúnyábbak" voltak(ez relatív, tudom)-kancsi, kisf@rkú, stb. Ez gondolom önigazolás volt náluk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!