Volt már rátok valaki irigy a családból, ismerősök köréből? És ezért pletykált, rosszindulatú volt? Mit tettetek?
2. és 3. válaszolóéval azonos helyzet, csak én nem jogász vagyok. A rokonaim ki vannak akadva mert én voltam az egyetlen, aki a családból eljutott az egyetemig (pedig már a másodunokatesóim is idősebbek, mint én). Valahányszor történik velem valami jó és megtudják (nem tőlem) mindig igyekeznek gyorsan kitalálni valami rosszat is. Pl. amikor egyszer hazautaztam vizsgaidőszakban, egyből ment a pletyka hogy na mi van kirúgtak az egyetemről hogy már februárban otthon vagyok? :D
Aztán pár éve minden nyarat külföldön töltök nyári egyetemeken. Az első ilyennél anyámtól megkérdezték a boltban, hogy tényleg abbahagytam az egyetemet és kimentem x országba mosogatni? Mert a nagynéném ezt mondta. :D
A másik kedvencem, hogy azt terjesztik, hogy a kinézetem miatt úgysem kapok majd munkát, hiszen ez VÁROS, szóval a szüleim bizonyára csak kitalálták, hogy egyetem mellett is dolgozom és hogy ősztől több állásra is várnak (nyáron végzek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!