Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már rátok valaki irigy a...

Volt már rátok valaki irigy a családból, ismerősök köréből? És ezért pletykált, rosszindulatú volt? Mit tettetek?

Figyelt kérdés
Mit tettetek,amikor valaki irigységből pletykált,rosszindulatú volt?Mire volt irigy? Szerintem ezért pletykál rólam valaki.Elképzelhető?

2017. ápr. 6. 19:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Ó, hát persze. Egy ilyen családba házasodtam.:)

A párom apukájának a testvére örök életében irigy volt apósomra, a apósom testvérének a gyerekei szintén ilyenek, ők meg ránk féltékenyek. Mindketten dolgozunk a férjemmel, vannak céljaink, amikért teszünk, spórolunk, így a céljainkat el is érjük, ami miatt állandóan irigykednek ránk. Számtalan esetben pletykáltak rosszindulatúan rólunk, kibeszélnek a hátunk mögött, ami persze visszajut a fülünkbe.

Egy dolgot teszünk, hogy nem foglalkozunk velük. Ha ők ettől boldogabbak, akkor irigykedjenek. Mi meg éljük az életünket, ahogy eddig is.

2017. ápr. 6. 19:51
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Szülővárosom, szaros kis pletykás város, nagyon sok rosszindulatú emberrel. Nővérem jogászként diplomázott le már lassan 10 éve, pár hónapja pár idióta elkezdte híresztelni, hogy mindent csak meg lett rendezve, a diplomaosztó stb. :D Valószínű rólam is lehetnek pletykák, mert én is sokra vittem, és a mezei kisvárosi a minimálbérével nem tudja megemészteni.
2017. ápr. 6. 20:29
 3/11 anonim válasza:
Nálunk is ez van, mint a kettesnél. Egy kis faluban élek, pár km-re van egy város, ott dolgozom, én is jogot végeztem, de minden szart a nyakamba zúdítanak, mert amúgy mindenki csak közmunkás, céljai, ambíciói senkinek nincsenek, hát valahogy tönkre kéne engem is tenni.
2017. ápr. 6. 23:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Ignoráltam és 1000km röl már nem tud pfázni. :)
2017. ápr. 7. 07:32
 5/11 anonim ***** válasza:

Volt,illetve van is!

Aki ismeri őket,tudják hogy nem normálisak és hiába pletykálnak,vagy akarnak nem foglalkoznak velük

Én meg magasról teszek rájuk

2017. ápr. 7. 09:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Párom öccsének felesége irigy. Gyereken kivül felmutatni nem tud mást, elhizott, igénytelen, 4fal kőzt él csak.
2017. ápr. 7. 12:13
 7/11 anonim válasza:
Hm.
2017. ápr. 19. 21:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mostohaapám nagyanyja és pletykás barátnői. :D Nem foglalkoztam vele. Életük, hogy kiülnek a paneltömb elé a padra és pletykálnak. :D Ennyi boldogságuk legyen. :D
2017. ápr. 19. 21:57
 9/11 anonim ***** válasza:

Apai nagyanyám és a "barátnői". Bár a mamával annyi a gond mikor velük van, hogy nem állítja le őket, de őket még elég könnyű ignorálni.

Más irányú környezetemben is van olyan ismerős -lány, aki egy másik - közös ismerősnek pletykált és próbált minket összeugrasztani... Ott volt minden, amit eltudsz képzelni. Ő jött hozzám a butaságaival, azt adta tovább, hogy én zaklatom őt; nyáron miért járok rövidnadrágba/szoknyába, mert ő fel nem venné kb. Nem sminkeli magát, én miért teszem; utóbbi kettő a hátam mögött. Ő még nem fejezte be az iskoláját, én egy okj-t félbehagytam és helyette főiskolára mentem, de kiosztott, hogy milyen rosszul neveltek. Bónusznak pedig pár évvel idősebb csak nálam, de rendszeresen azt éreztem, hogy "nevelni" akar... Emellett még rengeteg kisebb-nagyobb dolog, amikkel nem lehet mit kezdeni. Azt nem tudom, hogy irigységből csinálta/csinálja vagy unalomból, de az tény, hogy még ki is hangsúlyozta, hogy rosszul esik neki, hogy lazult a kötelék.

2017. ápr. 20. 19:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Munkatársaim. Középvezetői beosztású férfi lett a párom a munkahelyemen, akihez hamarosan oda is költöztem. A saját házába, igen. Minden voltam, csak szép kisasszony nem, és érdekes, pont egy iszonyat számító nő fújt rám legjobban, aki nem tudott a párommal összejönni, mert kiismerte.

Nem szabad az ilyenekkel foglalkozni, nagyon frusztráló, megterhelő. Mi is a saját boldogságunkat tartjuk szem előtt, nem azt, ki miért irigy.

2017. ápr. 20. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!