Volt már rátok valaki irigy a családból, ismerősök köréből? És ezért pletykált, rosszindulatú volt? Mit tettetek?
Ó, hát persze. Egy ilyen családba házasodtam.:)
A párom apukájának a testvére örök életében irigy volt apósomra, a apósom testvérének a gyerekei szintén ilyenek, ők meg ránk féltékenyek. Mindketten dolgozunk a férjemmel, vannak céljaink, amikért teszünk, spórolunk, így a céljainkat el is érjük, ami miatt állandóan irigykednek ránk. Számtalan esetben pletykáltak rosszindulatúan rólunk, kibeszélnek a hátunk mögött, ami persze visszajut a fülünkbe.
Egy dolgot teszünk, hogy nem foglalkozunk velük. Ha ők ettől boldogabbak, akkor irigykedjenek. Mi meg éljük az életünket, ahogy eddig is.
Volt,illetve van is!
Aki ismeri őket,tudják hogy nem normálisak és hiába pletykálnak,vagy akarnak nem foglalkoznak velük
Én meg magasról teszek rájuk
Apai nagyanyám és a "barátnői". Bár a mamával annyi a gond mikor velük van, hogy nem állítja le őket, de őket még elég könnyű ignorálni.
Más irányú környezetemben is van olyan ismerős -lány, aki egy másik - közös ismerősnek pletykált és próbált minket összeugrasztani... Ott volt minden, amit eltudsz képzelni. Ő jött hozzám a butaságaival, azt adta tovább, hogy én zaklatom őt; nyáron miért járok rövidnadrágba/szoknyába, mert ő fel nem venné kb. Nem sminkeli magát, én miért teszem; utóbbi kettő a hátam mögött. Ő még nem fejezte be az iskoláját, én egy okj-t félbehagytam és helyette főiskolára mentem, de kiosztott, hogy milyen rosszul neveltek. Bónusznak pedig pár évvel idősebb csak nálam, de rendszeresen azt éreztem, hogy "nevelni" akar... Emellett még rengeteg kisebb-nagyobb dolog, amikkel nem lehet mit kezdeni. Azt nem tudom, hogy irigységből csinálta/csinálja vagy unalomból, de az tény, hogy még ki is hangsúlyozta, hogy rosszul esik neki, hogy lazult a kötelék.
Munkatársaim. Középvezetői beosztású férfi lett a párom a munkahelyemen, akihez hamarosan oda is költöztem. A saját házába, igen. Minden voltam, csak szép kisasszony nem, és érdekes, pont egy iszonyat számító nő fújt rám legjobban, aki nem tudott a párommal összejönni, mert kiismerte.
Nem szabad az ilyenekkel foglalkozni, nagyon frusztráló, megterhelő. Mi is a saját boldogságunkat tartjuk szem előtt, nem azt, ki miért irigy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!