Egyenes ági öröklés felülírja a végrendeletet?
sziasztok! nehèz helyzetbe kerültem ès nem nagyon tudom hogy van ez.
az apámat leszázalèkolták, az anyja(vagy nagyanyám) tartja el.összevesztem velük èvekkel ezelőtt, mert elvette az eszüket egy ápoló aki odajár hozzájuk.most megtudtam , hogy nagyanyám erre az ápolóra akar iratni mindent( nem lát a szemètől hogy csak meg akarják lopni).az lenne a kèrdèsem hogy ha egy ingatlant erre az ápolóra hagyott akkor ezt èn mint egyetlen èlő rokonuk, megtámadhatom?
mègegyszer mondom...nem vagyok pènzèhes...hanem telebeszèlte a fejèt egy olyan etnikum aki amúgy is pènzt kap az ápolásèrt....ő a pènzèhes nem èn! nekem szóltak barátok hogy csináljak valamit mert az ápoló többeket is kisemmizett már.
telebeszèlte a befolyásolható nagyit aki elküldött engem.most ezèrt mièrt vagyok pènzèhes? nem hagyom hogy egy senki örököljön...az hogy megápolja...az a dolga...fizetèst kap èrte
Apukád örökölhet, te nem.
Amugy meg nem zörög a haraszt..........
Általában a legtöbb pletykának van alapja.
A másik: amennyiben te nem tettél hozzá semmit a nagyi vagyonához, abban az esetben miért faj neked az, hogy hova jut a pénze?
de zörög akkor is ne aggódj majd ha tèged akar egy c...ny kisemmizni...akkor kívncsi vagyok hogy állna a szád! az emberek barmire kèpesek pènzèrt!
mièrt ne èrtenèm? èrtettem az első válasz után is! idegbeteg vagy utolsó?
"majd ha tèged akar egy c...ny kisemmizni.."
Téged nem tudnak kismmizni ebben az esetben. Apukád életében még 10x elkölthetné amúgyis az Ő örökségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!