Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Véleményekre lennék kíváncsi,...

Véleményekre lennék kíváncsi, hogy Ti kivinnétek egy7és fél éves kislányt a mamája temetésére? A volt párom édesanyja halt meg.

Figyelt kérdés
Már hat éve külön vagyunk ,a volt párom két éve nem látta a lányunkat.Ti mit tennétek ebben a helyzetben???
2017. márc. 30. 13:51
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
65%
Igy, a reszletek ismereteben, nem vinnem. Nem volt kapcsolat, felesleges a sirnal szomoru arcot vagni. Egy temetesre akkor megyek ha szerettem az illetot, hianyozni fog, stb. vagy ha a parom (illetve nagyon kozeli rokonom/baratom) szerette, de nalatok egyik sem all fent.
2017. márc. 30. 15:46
 22/38 anonim ***** válasza:
36%
elég becsapós a kérdésed. ha elviszed, neked kell felkészítened a kislányt arra, hogy mi fog ott történni, ez a te felelősséged. ha nem viszed, akkor pedig később lesz felelősséged abban, hogy miért nem vitted el. a döntés a tied, nem a miénk.
2017. márc. 30. 15:48
 23/38 anonim ***** válasza:
56%
Nem fogja megkerdezni miert nem vitted el, mivel emlekezni sem fog ra.
2017. márc. 30. 15:50
 24/38 anonim ***** válasza:
80%
Hogyne emlékezne. A férjem 5 éves volt,mikor a tatája meghalt. Nem akarták elvinni. Rendesen dührohamot kapott. Beleegyeztek,elvitték. A mai napig kristálytisztán emlékszik,hogy odahúzott egy széket a koporsó mellé,mert nem érte fel.
2017. márc. 30. 16:01
 25/38 A kérdező kommentje:
A lányom öt éves koráig "normális"kapcsolatot àpolt a mamával,volt hogy havonta kétszer is vitte az apja,volt hogy két hónapig se....Ez az utolsó két év volt hogy az apja megszakította a kapcsolatot vele,és ez után jött az a szakasz mikor már csak az utcán találkoztunk és beszéltünk a mamával,mert ugye volt párom nem vitte.És ahogy írtam én se vittem a mamához.Èn is úgy gondolom megkérdezem a lányom mit szeretne,ha akar menni elviszem,legyen az ő döntése...Mégegyszer köszönöm a válaszokat,sokat segített 😃
2017. márc. 30. 16:01
 26/38 anonim ***** válasza:
17%
en elsos vagy masodikos voltam mikor a dedim meghalt. Akkor nem ertettem miert nem vittek ki, de igy 20 eves fejjel en se vinnek egy temetesre egy kisgyereket.
2017. márc. 30. 16:18
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezném, szeretne-e menni.

7,5 éves, nem csecsemő. El tudja dönteni, hogy mit szeretne.

2017. márc. 30. 16:30
 28/38 anonim ***** válasza:
84%
Akár volt az utóbbi 2 évben kapcsolat, akár nem, a nagyanyja volt, előtte volt kapcsolat, és részben a te hibád is, hiszen te ugyanúgy nem vitted, ahogy a nagyanyja nem ment érte, pedig még kérve is voltál erre. Ha most nem búcsúzhat el tőle utoljára, lehet, hogy ezt évekkel később bánni fogja, akkor meg már semmit nem tehet.
2017. márc. 30. 17:48
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek nem hülye, felfogja mi az a halál meg temetés. Nem kell hónapokig készíteni rá.
2017. márc. 30. 18:02
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, jobb ha korán tudja meg mi is ez, mint sem kesobb es sokkolodjon
2017. márc. 30. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!