Véleményekre lennék kíváncsi, hogy Ti kivinnétek egy7és fél éves kislányt a mamája temetésére? A volt párom édesanyja halt meg.
Igen, miért ne? Engem szerintem 5 évesen vittek ki a dédi temetésére, de már előtte tudtam, hogy mi az a halál. Engem annyira nem rázott meg, mert nem ismertem, viszont ha ismertem és szerettem volna, valószínűleg haragudtam volna nagyobb fejjel a szüleimre, hogy nem tudtam elbúcsúztatni.
De ma már annyira védik a gyerekeket mindentől, hogy hamarabb tudják hogyan lesz gyerek, mint hogy tudnának a halál létezéséről.
Igen ki. A halál az élet része. a volt párod az apa? szóval a nagymama halt meg? azért oda szerintem mindenképp kivinném. Mert később mit mondasz, miért nem vehetett rész a búcsún?
Mondjuk felénk fel e merül a gyerekek is jönnek és kész. ez olyan nagyvárosi álszent tabu , hogy jajj temetés. nem szabad félelemmel hozzáállni.
Attol fugg, volt-e kapcsolat a mama es unoka kozott. Ha o se latta evek ota, nem vinnem, de nem a kora miatt, hanem mert kepmutatas elbucsuzni valakitol, akivel nem erdekeltetek egymast addig sem amig elt.
En ferjem nagymamajanak jovo heten lesz a temetese, 6.5 eves fiamat visszuk termeszetesen, de ha ha csak ex-ferjrol lenne szo es a nagymama (mi esetunkben dedi) evek ota nem latta volna a fiamat, sem az apja, nem vinnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!