Létezik, hogy nem tudod szeretsz valakit vagy sem?
Azt mondják az érzéseidre kell hallgatni, mert azok nem hazudnak. De ez tényleg így van.
Adott esetben, ha együtt vagy valakivel de bejön egy másik a képbe, biztosan tudhatod, hogy szereted? Lehet olyan, hogy összezavarodsz és egyszerűen nem tudod eldönteni mit is érzel? Előbb utóbb kiderül?
22 vagyok.
és szerintetek mik azok, amik döntésre bírhatják az embert? valaki írta, hogy szakítás után jött rá, hogy szereti. igaz, hogy inkább akkor vesszük észre, hogy szeretünk valakit, ha már nincs? pl. ha valaki váltig bizonygatja, hogy szeret minket, ő nekünk az igazi, lehet ez nem ér annyit, mintha mondjuk elege lesz a döntésképtelenségből és kiszáll és akkor vesszük ézre, hogy ő kell igazán?
Ha valakivel együtt vagyok, és NAGYON szeretem, esélyt sem adok a harmadiknak, hogy "bejöjjön a képbe". Nem?
Ha egy párkapcsolatnál van egy 3. fél, aki valakinek az érzelmeit felkavarja, vagy elbizonytalanítja, ott már nincs meg az igaz szerelem. Tehát szerintem amire te gondolsz, nem létezik.
utolsó válszolótól kérdeznék valamit:
ezek szerint te is kettő között vacilálsz. ilyenkor mit kellene tenniük?
nem tudsz semmit azt mondod, mi kell, hogy dönteni tudj? idő, amíg mondjuk legalább az egyik kikerül a képből, hogy átgondolhasd vagy mindkettő tűnjön el egy időre?
lehet, az erősiít meg az érzéseidet, hogy aki eltűnik, nem keresed, ő se téged, esetleg az mások felé kezd kacsintgatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!