SOS! Idegösszeomlás szélén állok, mi a megoldás?
A hétvégéim abból állnak, hogy mást se csinálok, csak a háztartási munkákat végzem EGYEDÜL!
3 gyerek van, a legnagyobb 10 éves, tehát már tudna itthon ezt-azt segíteni.
A férjem nem segít, azzal példálózik, hogy neki elég a fizikai munka, amit végez + az állatok ellátása. Sőt ki is akad, ha ideges leszek, ha azt látom, hogy a gyerekek halálra unják magukat és meg se kérdezik, hogy mit segítsenek. Ilyenkor a férjem rám támad...minden vagyok csak jó ember nem:(
Ha valakinek lenne pár építő ötlete megköszönném!
Én egész szomorú lettem azért, mert 0%-ra pontoztatok csak ezért, mert olyan választ adtam, amihez pénzre van szükség.
egyrészt 3 gyerekhez, nagy házhoz igenis szükség van pénzre. Másrészt, ha a férfi mondaná, hogy szüksége van 20-150 000 Ft közötti szerszámra a kerti munkájához/barkácsoláshoz. Akkor mindenki egyetértene, hogy ezt ki kell tudni gazdálkodni. Nem gondoltam, hogy egyszerre kell mindent megvenni, de a felsorolt gépek összértéke is kevesebb, mint egy évig dohányozni. Arra mégis sokan legyintenek, hogy az a kis öröm kell. A nő meg mosson a patakban.
Most már hiába sírunk bele a kiömlött tejbe, az attól még nem megy vissza a bögrébe!
Ha tíz éve kérdeztél volna, akkor azt tanácsoltam volna, hogy csak annyi munkát, gyereket, feladatot vállalj, amit könnyedén el tudsz látni.
Jelenlegi helyzeted a sorozatos rossz döntéseid eredménye.
Mit lehet ezzel most kezdeni?
A gyerekeidet a SAJÁT ÉRDEKÜKBEN szoktasd meg arra, hogy vannak feladataik az otthonukkal kapcsolatban, mivel ők sem előkelő szállóvendégek.
Hogy a férjeddel mit tegyél, arra nem tudok válaszolni, mert tudni kellene, hogy mit és mennyit dolgozik.
Azt sem tudjuk, hogy te dolgozol e munkahelyen?
Mert akkor egész más a leányzó fekvése, ha otthon vagy és úgy állapodtatok meg, hogy neked ez a dolgod, vagy ha eljársz te is dolgozni napi 8-10 órát és egyedül viszed a háztartás terheit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!