Túlterhelt vagyok? Mi a megoldás? Voltatok már így?
Édesanyám nagyon beteges, állapota romlik.Párom szülei és a húga, aki velem egyidős, ő követendő példa. Ő szülői segítséggel (mindig kér pénzt és mindet hisztivel és manipulációval ér el, családja miatta nem kedvel) sok mindent fel tud „mutatni“. Míg én gyűjtögetek arra, hogy majd a kis házunkat felújítsam a saját családom számára. Állandóan csak kritizálnak, ez csak azért rossz, mert együtt lakunk , bár egy teljesen elkülönített részen. Ebben az évben államvizsgázom és mellette elég sokat dolgozom. Párom támogat, de egyedül nehéz megbírkoznom ezzel. Néha úgy érzem, hogy összeroppanok. Lenne lehetőségünk a másik házba költözni. Csak nem akarom, hogy a párom most azt érezze, hogy miattam lenne muszáj, mert náluk állandóan ideges és nyugtalan vagyok. Nem is vagyok ott náluk sokat, mert egész nap rohanok. Mikor megnyugodhatnék, akkor csak kritikát kapok. És szerintem most nem erre lenne szükségem.
Köszönöm a válaszokat
26L
Kinek követendő példa? Párodnak? Mert akkor hagyd ott a pasidat a családjával együtt.
Én anyukámnál laknék, és párom a családjával az államvizsgáig erősen ritkítanám a találkozásokat, beszélgetéseket.
én anyuhoz költöznék ha beteg lenne,
amúgy felnötek vagytok azért költözetek külön mert már önálló életet akartok élni
ha a párod nem akar anyucitól elszakadni kár vele hosszú távon számolni, így hogy az egész család a nyakatokban liheg szerintem nem huzátok sokáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!