A költözés a megoldás?
Ha a másik szobában lévő zaj is zavar, akkor igen, a költözés a megoldás. Ha az nem, akkor kérd meg a tesód, hogy miután te már aludnál, kint intézze a dolgait, ne a szobában.
Emellett segíthet még a kora esti sport is - én legalábbis ha edzem munka után, szinte bezuhanok az ágyba, és alszom, mint a bunda :D
A füldugótól simán hallod az ébresztőt, úgy tervezték őket, hogy a magasabb frekvenciákat átengedjék pl. babasírás, telefon.
Ha egy elég idegesítő, csilingelő ébresztőhangot állítasz be, és jó közel rakod magadhoz a telefont, minden gond nélkül felébredsz rá.
Azért teszteld előtte :))
Füldugó. Az ébresztőt, csengőt simán meghallod. Nagyon szépen tompítja az általános zajt. A párom elég durván horkol, és persze filmre kell elaludni. Én este, fáradtan, nyugiban, simán hallom a tv-t ha 4-es hangerőn van, de ő nem, és neki a normál (nappali filmezős) hangerő kell, ami 12 körül van. Gondolhatod.. A füldugótól szinte semmit nem hallottam a tv-ből, sem a párom horkolásából.
Soha nem aludtam el, az ébresztőt mindig meghallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!