Tanácsot szeretnék kérni. Magamra maradtam 27 hetesen és borzalmasan érzem magam. Fontosabbnak tartja a barátokat és a csavargást. Én csak Sírok és sírok. Mi a megoldás? Hogyan tudnám enyhíteni ezt a belső fájdalmat. Negatív hozzá szólok kíméljenek.
Pedig a párja és a születendő gyermeke MELLETT biztosan kivitelezhető lett volna az is, hogy a barátaira és a csavargásra is maradjon ideje, ha neki az fontos.
Mi az oka annak, hogy választani kellett?
Van jó pár ismerősöm akinek a haverok fontosabbak.Minden áldott este együtt iszogatnak a pasi kb este 11 kor megy csak haza. Szerintem ha ilyen volt mikor összejöttetek akkor kár volt vele maradni főleg egy ilyen emberrel gyereket vállalni. Akkor ez a te hibád is hogy nem dobtad időben, mert kutyából nem lesz szalonna.
Ha ez csak mostanában alakult ki akkor lehet csak berezelt a gyerek miatt és komolyan elkellene beszélgetnetek. Ilyenkor válaszút elé is állíthatnád hogy vagy ti vagy a haverok. Ha a haverokat választja akkor viszlát. Ha nem ad magyarázatot, halandzsázik akkor szintén ultimátum. Vagy változik vagy mehet.
A belső fájdalmadat nem tudod enyhíteni. Most keménynek kell lenned és kézbe venni az életedet. A sírással nem segítesz magadon, hagyd abba. Ha jó kapcsolatban vagy a szüleiddel akkor én biztos hazaköltöznék, hogy vegye a lapot hogy komolyan gondoltam. Minden már megoldás kudarcra van ítélve. Ilyen emberekkel nem működik az engedékenység.
Nyugi, ne sírj... Keresd fel a szüleidet, ők biztosan melléd állnak.
A pároddal még próbálj meg beszélni, ha 'csak' sokat hagy otthon egyedül, akkor mondd meg neki, hogy ez neked fáj, szükséged lenne rá, a barátaival család mellett is találkozhat...
Ha pedig otthagyott (szó szerint, lelépett) akkor cáfolom az előző bekezdésemet és nincs szükséged egy gyökérre.
Lehet, jót tenne neked, ha a barátnőiddel/anyuddal meg tudnád beszélni ezt a helyzetet, ami erőt adna ahhoz, hogy erős nőként most kezedbe vedd a helyzetet
Fejtsd ki bővebben.
Mert van akinek már az is csavargás ha a párja egy héten kétszer egy órával később megy haza meló után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!