26 éves vagyok, eddig eltartottak, de vége. Mi lesz most velem?
Ha 26 éves vagy és diplomás, akkor azért nem annyira tragikus a helyzet. A munkakeresést sürgősen el kell kezdeni, és első körben én körülnéznék a legközelebbi rokonoknál (gondolom, rokonod csak van) és barátok közt szállás ügyben. Az szüleid után semmit nem örököltél? Azzal a pénzzel is el lehetne kezdeni.
26 évesen nem vagy öreg, ha nem hagyod el magad, hanem küzdesz, minden rendeződni fog.
Azt meg, hogy egy pasi ennyire önállótlanná tegyen ne hagyd legközelebb!
Látod , el kellett volna vetetni magad , aztán felezhetnétek:)
Egyébként keress munkát, bár az önéletrajzodban x év semmit tevés nem túl jól fog mutatni sajnos:S
De sok sikert neked.
Gyorsan keress másik apucit... :)
komolyra fordítva: a kezdet egyszerűbb lesz, mint hinnéd, a nehézségek ott kezdődnek, mikor ultrakezdőként a munkahelyeden mindenki téged ugráltat, nem vehetsz magadnak ruhát-ékszert-sminket-műkörmöt, mert első az albérlet.. Nem irigyellek! Nem hiszem, hogy képes leszel "leszállni" a földre...
"nem vehetsz magadnak ruhát-ékszert-sminket-műkörmöt"
basszus ez durva..ezért már érdemes öngyilkosnak lenni:-))))))
A kérdező kérdezett, mert bajban van. Az, hogy más még nem volt hasonló élethelyzetben, nem jelenti azt, hogy joga van kioktatni, kigúnyolni a kérdezőt. Gondolom, az élet más területén kisebb az illetők arca, ezért itt a neten kompenzálnak név nélkül.
A kérdezőnek annyit, hogy 26 évesen ne keseredj el, nem vagy még öreg. Én is 26 évesen kezdtem el dolgzni, mivel addig egyetemre jártam és külföldön is töltöttem egy évet. Semmi hátrányom nem volt belőle. Ma egy multinál vagyok logisztikai vezető, 36 évesen. Csak ne pánikolj, állj a saját lábadra és vedd számba, kikre számíthatsz most, hogy a párod már nincs melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!