A férjem elhagyott mielőtt megszületett volna a fiunk! Ő az 1. gyermekem. Nem tudom hogyan neveljem, mit hogyan csináljak!? Ugyanis nem nagyon értek a gyerekekhez!
Na látod, ha eddig elboldogultál akkor már nem nagyon jöhet olyan dolog, amitől félned kellene! Egyébként néha (egyre többet) mosolyog a babád? Ha igen, az annyit jelent, hogy elégedett. :)
Nálunk 1 hónap után következett be amitől nagyon féltem, mégpedig, hogy a babám nagyon félrenyelte a tejcsit, lilult a feje, alig kapott levegőt.. stb.
Ilyedtemben hasra vágtam a kezemben, és jól megütögettem a hátát. Ez is ösztönös volt!
Hidd el, hogy minden nőben benne van a képesség, az ösztön gyerekének a gondozására.
Ugyan miért oltották a szüleid az ellenkezőjét beléd? Honnan vették, hogy te nem értesz ehhez? Hiszen nem láthatták, tapasztalhatták meg se ezt, se az ellenkezőjét...
De te mutasd meg, hogy "csakazértis"!
Bármilyen kérdésed van, nekem is felteheted priviben, anyuka vagyok:)
kamu kérdés :) kb 14 vagy... 1 hónapos gyerekkel nem kérdeznél ilyet. meg ez a "Ugyanis nem nagyon éretek a gyerekekhez!" duma.. max terhesen gondol ilyeneket a kismama. 1 hónapos korára már megszokott kerékvágás kell legyen közöttetek. nincs igazam?
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!