Mihez kezdhet egy 21 éves srác akinek csak 8 általánosa van, es otthagyta a sulit? Ti mit tennétek ha a gyereketek lenne vagy a barátotok?
8 osztálya van meg, illetve 2 a közép suliból, de nem akarja tovább csinálni, mert most estin van már, de itt is bugdácsol csak, nappalin alig lett meg a 9. is egy gyenge szakmunkásba, aztán 10. bukta lett és inkább szakmára ment csak, de az is bukta lett es elso ev utan otthagyta. Aztán esti sulin 2 pótvizsgával, de meglett a 10., de a 11. bukás lesz szinte már 100%. Ezért nem akar érettségit. Viszont szakmája sincsen és el sem akar még kezdeni újat, mert fél, hogy csak bukni fog. Meg tanulni sem akar, csak a vezetés érdekli, meg a haverokkal lógás, meg a csajok, más semmi. Hobbija sincs csak bandázik, kocsmázik, bulizik vagy kocsikázik. Ezen kívül semmi nem érdekli, szüleivel él és nekik dolgozik, de semmi terve a jövőre nézve, de nem igen zavarja, legalábbis nem mututatja ki. Amúgy jogsit is 4 forgalmi, 2 elsősegély és 7 kresz bukással tette le.
Illetve napi szinten iszik, de min heti 3 alkalommal (de nem részekségig, max 1-2 sör vagy 1-2 wishkey kóla).
Cigizik is napi egy dobozt, + ecigi + néha vp.
Nyelveket se igen beszêl, csak egy picit angolul, de nem folyékonyan.
Szerintetek még lehet belőle rendes ember, mármint most is rendes emberileg, jó a barátaihoz, szüleihez, jófej csak lusta és így nem sok jövője van, plána ha valami tőrténne a szüleivel.
A baráti köre is vegyes amúgy, van egyetemista haverja, szskmunkás (de szorgalmas és jó tanuló) és olyanok is mint ő, szinte mind egy klikkbe.
Szülők ti mit tennétek? Illetve barátok?
Nalunk a legocskább gyárba megkeresnek 130at,3műszakba 8órába.
Anyámék gyári munkások,mégis mindenünk megvolt. Nagy házba laknak,van 2kocsi,lovak,stb.
Engem nem érdekelt a tanulás,éretségi meglett,én mindig buszvezető akartam lenni. Dolgoztam majdnem 4évet a DPDnél,mint fuvaros. Heti 5nap 10 óra,a 170et megkerestem tisztan.
Van egy lanyom,egyedűl vagyok vele. Igy az élet másképp hozta. Megcsináltam Pesten egy 7hónapos Bv-s sulit,fegyőr lettem egy férfi börtönbe,mint munkáltató. Most jó uton haladok h kutyás leszek. Kaptam lakást,5éve van egy Hyundai Santa Fem.
Egyedül eltartom magunk,van 2kutyát,stb...180körűl keresek.
Az éretségit énis estin csináltam,mert könnyebb.
Néha kutyázom,van kutyakikébző engedéllyem.
Szombatonként egy kocsmába kisegítek,mert szeretem.
Ahogy látom tesem tanultál,akkor legalább menj el dolgozni,ja h neked derogál egy gyár. Akkor mit vársz?
Egy lusta disznó vagy.
Szeretsz vezetni,de még egy szaros jogsit sem birtál elsőre megszerezni.
Viszont németül jol beszélek. Dohányzom énis.
Nekem meg egy léhűtő barát nem kéne,még havernak se. Nemhogy párnak.
A lányom remélhetőleg nem lesz ilyen buta meg lusta mint Te. Ha rajtam mullik biztos nem.
n25
Neked csak a betanított szalagmunka való pedig.
Nem tudsz számolni, de boltos illetve villanyszerelő akarsz lenni, ráadásul sokat akarsz a semmiért.
Tehát, nem értesz semmihez, mert lusta vagy tanulni, meg dolgozni, de valaki adjon neked a SEMMIRE, kizárólag h-p napi 8 óráért 200 nettót? Mire, édesöcsém?!
A munkaerőPIACON te eladod a tudásod, és azért fizetnek. Ha nincs mit eladnod, vagy csak annyit, amire egy betanított csimpánz is képes, akkor pont annyit is fogsz érte kapni.
"Nincs igényed felső iskolára?" Neked arra nincs igényed, hogy energiát tegyél bármibe az életben. Tanulni büdös, azon kavarsz, hogy biztos diszkalkuliás vagy, mert nehezen számolsz. Hát, haver: ez még nem az. Addig ülsz és gyakorlod, amíg nem megy.
Dolgozni sem akarsz.
Egy bajod van neked: LUSTASÁG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!