Mit tennétek a lányotok roma pasit választana?
Figyelt kérdés
De ha rendes roma srácról lenne szó,aki beilleszkedett a társadalomba.2017. febr. 8. 20:28
1/35 anonim válasza:
Az nem mindegy, hogy 15 vagy 30 évesen.
2/35 anonim válasza:
Megmondom őszintén nem örülnék neki. Lehet rasszistának hangzom,de ott nőttem fel ahol rengeteg cigány van és nem igen találkoztam rendessel..
3/35 anonim válasza:
Igaz nem vagyok még szülő de ha rendes lenne engedném. Persze elvárnám hogy bemutassa és akkor meglátnám milyen.
4/35 anonim válasza:
ahhuuhhaah adja az ég, hogy ez ne forduljon elő. Nem azzal van a baj, hogy a fiú rendes-e hanem ha az is, vannak barátai, családja, ismerősei... a baj az lenne, hogy a kapcsolat miatt közelebb kerülne a lány a fajtájához, ami nem biztos h kedvező. És ezt most tényleg nem rasszizmusból mondom, csak én ettől félnék.
6/35 anonim válasza:
Vagy nem csinálok semmit, vagy megutáltatom magam a lányommal. Szóval jobban járok, ha csendben maradok. Kivéve, ha kikéri a véleményem a dologról, akkor esetleg elmondom neki, mit gondolok róla.
7/35 anonim válasza:
Már azt nem is mondom ha lagzi lenne, 50 fehér, 250 fekete nagy bűzben. És senki ne mondja hogy mindegyik illatos mert egyik rokon meghívja az unokatestvérének a nagybátyjának a messzi rokonjának a keresztelt fiának harmad unokatestvérét és akkor csak jönnek a fínom nem beilleszkedett emberek..
8/35 anonim válasza:
Ha beilleszkedett és már a családja is, akkor semmi kifogásom nem lenne.
9/35 anonim válasza:
Ez a lényeg, hogy asszimilálódjanak és művelődjenek a roma emberek is, ne pedig a segélyből élő alsó réteget adják, mert ... nem fejtem ki :D
Ha rendes, tanult, jó modorú akkor nem lehet ellenvetés.
10/35 anonim válasza:
Ha rendes, akkor örülnék nekik, és a legjobbat kívánnám. Ha nem rendes, akkor ellenezném, de életkortól is függ, mennyi beleszólásom lenne. Meg sok minden mástól is.
És mindez független attól, hogy roma származású-e a fiú, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!