Mit tennétek a lányotok roma pasit választana?
Figyelt kérdés
De ha rendes roma srácról lenne szó,aki beilleszkedett a társadalomba.2017. febr. 8. 20:28
21/35 A kérdező kommentje:
De most miért provokálnék? Nem állt szándékomban.Hogy te rémeket látsz,az nem az én bajom.
2017. febr. 8. 21:42
22/35 A kérdező kommentje:
22-es! Csak ennyi örömöd legyen,hogy itt kötekedsz másokkal egy anonim oldalon.
2017. febr. 8. 21:45
23/35 anonim válasza:
Ülnék a sitten, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságért és várnám a havi beszélőt a feleségemmel és a lányommal.
24/35 anonim válasza:
Megtiltanám, hogy a fiu családja a közelünkbe jöjjön, ennyi. Ha ez teljesül, jöhet, ha nem, a lányom mehet vele - természetesen, ha bármi baj van, akkor öt! szivesen látom.
25/35 anonim válasza:
Azért ezt szomorúan olvasom... Tényleg vannak olyan roma családok, de én lattam ugyanolyanokat már más származású embereknél is. Sajnálom ezt az egészet ,mert én félvér vagyok. Anyukám roma, és teljesen normális a családja is. Dolgoznak, tanult emberek, mint ahogyan anyukám is. Mégis mindig elítélik őt, már első látásra is, mint ahogyan engem is... Pedig a vilag legkedvesebb anyukája! Neki 200% kell teljesítenie ahhoz hogy higgyenek benne, én pedig azért nem tudok érvényesülni a szakmammal mert barna a bőröm. Lehet mondani, hogy ez persze azoknak a roma családoknak a hibájuk akik ezeket a becsmerelhetetlen dolgokat teszik, de azért lehetnének befogadhatobbak az emberek, és ha egy ilyen srác állna a lányuk oldalán, megprobalhatnak elsősorban előítélet nélkül megismerni ot. Mindenkinek kellene változtatnia, persze ez úgyse fog bekövetkezni. A legtöbb roma nem fog megváltozni és a más származású emberek pedig nem lesznek kedvesebbek, de ez van. Ha a srac kedves lenne, törődő, hűséges, szelíd és bármilyen származású, elfogadnám. :)
26/35 anonim válasza:
semmit. Nekem a menyem roma, nagyon tisztességes, kedves fiatal nő, diplomás ápolóként egy sürgősségin dolgozik.
27/35 anonim válasza:
Inkább legyen egy fehér elmebeteg gyilkossal, szadista állattal, aki lop, csal, alkoholista és drogista, mint egy ci....
28/35 anonim válasza:
Rendes roma... Ti hol eltek?
Ha ezt komyan gondja akkor csak osszepakolni jojjon haza.
29/35 anonim válasza:
Rendes roma csak a mesében van.
Amúgy meg nem hinném, hogy be merne nekem mutatni egy roma srácot, mert azért annyira ismer, hogy tisztában lenne ennek a következményeivel.
30/35 anonim válasza:
Nekem mindkét kapcsolatom roma volt es szerintem ezzel önmagában semmi baj nincs, ha - mint ahogy azt állítod - beilleszkedtek a társadalomba. Szerintem annyi a különbség hogy nehezebben nyílnak meg mert megtanulják hogy nem szabad bízni senkiben. Ha meg balhézik akkor beszélj a lányod dal bar szerintem neki el kell tudnia dönteni hogy kell e a srac neki vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!