Mit tennétek a lányotok roma pasit választana?
"Mielőtt provokálsz próbálj meg egy értelmes mondatot leírni!"
Én nem provokáltam senkit.Ha a kérdésem annak veszed,ne olvasd! További szép estét!
Az én édesapám roma származású. 6 hónapos volt,mikor intézetbe adták,így nem a családjában nevelkedett. Édesanyám székely,89-ben jött át Magyarországra,és ismerkedett meg apukámmal. Nagyanyám nem ellenezte a kapcsolatot,annyit mondott,hogy amíg tisztességes,és szereti a lányát,neki jó. Apukámnak két szakmája van,él hal értem,és édesanyámért, soha nem lopott,nem hazudt,minden egyes forintért keményen megdolgozott,felnézek rá,és nagyon tisztelem,annak ellenére,hogy milyen gyermekkora volt,nekem a lehető legjobb példát mutatta,és mindenkinek ilyen odaadó és törődő édesapát kívánok,mint amilyen az enyém.
Ha egyszer lányom lesz,és roma párt választana,adnék nekik egy esélyt,megismerkednék a családjával,és ameddig vigyáz a lányomra, szereti őt,addig áldásom rájuk.
Ugyanazt, mintha nem roma lenne. A magyar baráttól is elvárnám, hogy rendes, tanult, jövőképpel rendelkező legyen, és normális családból jöjjön.
Az egyetemen volt roma oktatónk is, csak megemlítem....
És mielőtt valaki jön azzal, hogy a család nem számít, nem tehet róla hova született, akkor arra azt mondom, hogy számít, mert sok mindent magunkkal hozunk. A mi tágabb családunk elég összetartó, és sok közös program van a beházasodottak családjával is. Szóval egy viselkedni nem tudó, negatív értelemben vett cigánycsalád, sajnálom, de közénk való.
Ha a roma pasi 35-40 felett van, és zűrös a családja, de ezer éve megszakította a kapcsolatot velük, akkor rezeg a léc, de egy kora húszas pasinál nem tudnék semmiképpen a családi hátterétől elvonatkoztatni.
"Én nem provokáltam senkit.Ha a kérdésem annak veszed,ne olvasd!"
Kb, 80-as IQ elég ahhoz, hogy valaki felismerje, hogy egy kérdésről csak azután dönthető el hogy provokatív-e, miután elolvastam.
"Amúgy "kedves" 13-as válaszoló,mi bajod a mondatommal?"
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!