Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a lányotok roma...

Mit tennétek a lányotok roma pasit választana?

Figyelt kérdés
De ha rendes roma srácról lenne szó,aki beilleszkedett a társadalomba.

2017. febr. 8. 20:28
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
52%
Kitagadnám. Az én szüleim is ezt tennék és 100%-ban igazat adok nekik. Minket már lopott meg és rabolt ki "cé".
2017. febr. 8. 21:00
 12/35 gyakrankerdezo válasza:
50%
Asszimilalodjanak? Integralodni sem tudnak sajnos tobbnyire. A rendesseg meg csak egy dolog, de nem eloiteletbol, de nem egy nyugati tipusu tarsadalombol jott a hazanba, igy varhato a korai gyermekvallalas is...es minden egyeb ami jellemzo egy fejletlenebb minket megelozo fejlodesi stadiumban levo tarsadalomra.
2017. febr. 8. 21:02
 13/35 A kérdező kommentje:

"Mielőtt provokálsz próbálj meg egy értelmes mondatot leírni!"

Én nem provokáltam senkit.Ha a kérdésem annak veszed,ne olvasd! További szép estét!

2017. febr. 8. 21:10
 14/35 anonim ***** válasza:
70%
Ha dolgozik, szereti, figyelmes, tisztelettudó, nem iszákos, nem drogos, esetleg még tanult srác is, akkor nem aggódnék. Annyira.
2017. febr. 8. 21:10
 15/35 anonim ***** válasza:
91%

Az én édesapám roma származású. 6 hónapos volt,mikor intézetbe adták,így nem a családjában nevelkedett. Édesanyám székely,89-ben jött át Magyarországra,és ismerkedett meg apukámmal. Nagyanyám nem ellenezte a kapcsolatot,annyit mondott,hogy amíg tisztességes,és szereti a lányát,neki jó. Apukámnak két szakmája van,él hal értem,és édesanyámért, soha nem lopott,nem hazudt,minden egyes forintért keményen megdolgozott,felnézek rá,és nagyon tisztelem,annak ellenére,hogy milyen gyermekkora volt,nekem a lehető legjobb példát mutatta,és mindenkinek ilyen odaadó és törődő édesapát kívánok,mint amilyen az enyém.

Ha egyszer lányom lesz,és roma párt választana,adnék nekik egy esélyt,megismerkednék a családjával,és ameddig vigyáz a lányomra, szereti őt,addig áldásom rájuk.

2017. febr. 8. 21:17
 16/35 anonim ***** válasza:
87%

Ugyanazt, mintha nem roma lenne. A magyar baráttól is elvárnám, hogy rendes, tanult, jövőképpel rendelkező legyen, és normális családból jöjjön.

Az egyetemen volt roma oktatónk is, csak megemlítem....

És mielőtt valaki jön azzal, hogy a család nem számít, nem tehet róla hova született, akkor arra azt mondom, hogy számít, mert sok mindent magunkkal hozunk. A mi tágabb családunk elég összetartó, és sok közös program van a beházasodottak családjával is. Szóval egy viselkedni nem tudó, negatív értelemben vett cigánycsalád, sajnálom, de közénk való.

Ha a roma pasi 35-40 felett van, és zűrös a családja, de ezer éve megszakította a kapcsolatot velük, akkor rezeg a léc, de egy kora húszas pasinál nem tudnék semmiképpen a családi hátterétől elvonatkoztatni.

2017. febr. 8. 21:22
 17/35 anonim ***** válasza:
79%
...sajnálom, de NEM közénk való...
2017. febr. 8. 21:23
 18/35 A kérdező kommentje:
Amúgy "kedves" 13-as válaszoló,mi bajod a mondatommal?
2017. febr. 8. 21:39
 19/35 anonim ***** válasza:
5%

"Én nem provokáltam senkit.Ha a kérdésem annak veszed,ne olvasd!"

Kb, 80-as IQ elég ahhoz, hogy valaki felismerje, hogy egy kérdésről csak azután dönthető el hogy provokatív-e, miután elolvastam.

2017. febr. 8. 21:40
 20/35 anonim ***** válasza:
5%

"Amúgy "kedves" 13-as válaszoló,mi bajod a mondatommal?"

:-)

2017. febr. 8. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!