Mit tennétek ha valamelyik családtagotok roma párt választana magának?
Megtörtént...
Semmit, viszont a testvére megszakította veke a kapcsolatot (már 30 éve) annyira fajgyűlölő, pedig 3 házra laknak a köszönésig jutnak..
Mi hatan vagyunk testvérek. Az egyik tesóm egy roma lányt vett el. Számunkra elfogadhatatlan az az életmód, a mocsok, a neveletlenség, ami a családjában uralkodik.
Minden tesóm jól él a saját családjában, de egyszerűen nem tudunk elmenni hozzájuk még látogatóban sem mert olyan lett a lakásuk, mint a putri. Nem vagyok rasszista, de egyszerűen nem tudok abban a miliőben létezni. Már a kisebb gyerekek is szidják a magyarokat olyan minősíthetetlenül, hogy hallgatni is rossz. Pedig az apjuk magyar. Nagyon sajnálom a bátyámat, de nem vagyok képes kapcsolatot tartani a gyerekeivel. Lehet ezért engem megkövezni, de én szeretek esténként megmosdani, a gyerekeket bár nekem nincs, de a többi tesómnak van iskolába küldeni, tanulni velük, és rendes életre nevelni őket. És a bátyáméknál mi van? pucér kis lurkók rohangásznak a koszos udvaron és Már ő is a segélyekért ácsingózik. Anyuék meg nem győzik tömni őt pénzzel, amit elisznak a feleségével, aki olyan ordenáré módján beszél, hogy majd elokádom magam. Sajnos nálunk ez történt.
Ha a cigány becsületes, nem lop, rendesen dolgozik, akkor is cigány marad.
Én nem tudnám el fogadni, hogy a családban valaki cigánnyal lenne. (Igaz ez a veszély nem fenyeget.)
Nem örülnék neki. Viszont ha tisztességes, ápolt, rokonszenves és úgy ahogy illedelmes lenne, ne adj isten még normálisan dolgozna is, akkor szerintem meg békélnék vele.
De sajna ilyennel még csak találkozni sem találkoztam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!