Mit tennétek ha valamelyik családtagotok roma párt választana magának?
Az egyik fiú barátom összejött egy roma lánnyal, a csaj egyetemre járt, elvileg normális volt, de a családja az a tipikus putris cigány volt.
Szakítás lett a vége a család miatt.
Nekem az egyik legjobb barátnőm cigány származású. Voltam már náluk töbször is, nem büdösek, nem putriban élnek, nem káromkodnak. Teljesen normális az egész család. Jobban örültem volna, ha a bátyám egy ilyen lánnyal áll össze, mert a mostani, ő itt van sokszor hetekig nálunk, de mosogatni nem segít, mert az árt a műkörmének...
Én nem bőrszín alapján ítélem meg az embereket, mert nagyon sok ellenpéldát tudnék. Putrisokból meg akad felénk vegyesen, cigány, nem cigány... akik megtehetnék, de pl. még az életben nem takarították a lakáyukat. Mondjuk az ilyen emberekkel nem is barátkozik az én családomból senki.
Az én egyik legjobb barátom cigány. Ha az ő fajtájáról beszélünk, aki beilleszkedett, rendes ember módjára dolgozik és él, nem lenne vele bajom. De az itt emlegetett putrisoktól mentsen meg az isten.
Hogy mit tennék? Megpróbálnám felnyitni a szemét, megnéznék vele pár mónika show részt. Próbálnám megóvni. De akit nem lehet, az sajnos úgyis oda jut a putriba.
Ez nem rasszizmus, mert nem származása, hanem életmódja alapján ítélem el az embereket. Vagy ha rasszizmus, az se érdekel, mert így gondolom és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!