Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha valamelyik...

Mit tennétek ha valamelyik családtagotok roma párt választana magának?

Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 15:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az egyik fiú barátom összejött egy roma lánnyal, a csaj egyetemre járt, elvileg normális volt, de a családja az a tipikus putris cigány volt.

Szakítás lett a vége a család miatt.

2013. júl. 6. 19:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik legjobb barátnőm cigány származású. Voltam már náluk töbször is, nem büdösek, nem putriban élnek, nem káromkodnak. Teljesen normális az egész család. Jobban örültem volna, ha a bátyám egy ilyen lánnyal áll össze, mert a mostani, ő itt van sokszor hetekig nálunk, de mosogatni nem segít, mert az árt a műkörmének...

Én nem bőrszín alapján ítélem meg az embereket, mert nagyon sok ellenpéldát tudnék. Putrisokból meg akad felénk vegyesen, cigány, nem cigány... akik megtehetnék, de pl. még az életben nem takarították a lakáyukat. Mondjuk az ilyen emberekkel nem is barátkozik az én családomból senki.

2013. júl. 6. 19:22
 13/14 anonim válasza:

Az én egyik legjobb barátom cigány. Ha az ő fajtájáról beszélünk, aki beilleszkedett, rendes ember módjára dolgozik és él, nem lenne vele bajom. De az itt emlegetett putrisoktól mentsen meg az isten.

Hogy mit tennék? Megpróbálnám felnyitni a szemét, megnéznék vele pár mónika show részt. Próbálnám megóvni. De akit nem lehet, az sajnos úgyis oda jut a putriba.

Ez nem rasszizmus, mert nem származása, hanem életmódja alapján ítélem el az embereket. Vagy ha rasszizmus, az se érdekel, mert így gondolom és kész.

2013. júl. 7. 03:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Két családtag is. Egy távolabbi (anyám unokatestvére) és egy közelebbi(öcsém) is. Anyám unokatesójának a felesége dolgozik, nem beszél tájszólással, persze tisztában van a származásával, nem is tagadja. Elvannak éppen. Tesóm mindkét esetben tipikus putris cigánylánnyal jött össze. Első esetből apuka ett 17 évesen, egy évig a cigányosoron lakott, majdnem belekeverték egy hülyeségbe (garázdaság, bírósági ügy is lett belőle) . Ehhez képest most egy attól is gázabb családi hátterű cigány lánnyaljár, egyik esetben sem tudtunk tenni semmit, első barátnőnél voltak viták, aminek ugye az eköltözés lett a vége, most meg próbáljuk kivárni, hátha elmúlik a nagy love, remélhetőleg gyerek nélkül. Tesóm persze tisztában van vele, hogy nem tetszik nekünk a választása, de igazából ő dönti el,hogy cseszi el az életét, ha már az első fejkoppanásból nem tanult.
2013. júl. 7. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!