Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a lányotok roma...

Mit tennétek a lányotok roma pasit választana?

Figyelt kérdés
De ha rendes roma srácról lenne szó,aki beilleszkedett a társadalomba.

2017. febr. 8. 20:28
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
91%

először is elgondolkoznék azon, hogy hol basztam el a nevelését.

a vér nem válik vízzé, én rendes cigányt még nem láttam.

mindegyikben ott lapul a cigány vér, csak idő kérdése hogy mikor tör elő belőle.

sokan egyébként élőben nem is láttak cigányt, max valami liberális tv csatornán ahol úgy vannak beállítva mint a társadalom kirekesztettjei.

2017. febr. 9. 14:56
 32/35 anonim ***** válasza:
89%

Az én lányon Nem választana roma pasit, mert megtanulja, hol van a helye.

Ha mégis, az addig lenne kapcsolat, amíg meg nem tudnánk az apjával.

2017. febr. 9. 15:26
 33/35 A kérdező kommentje:

Aki szerint nincs rendes annak ajánlom ezt a cikket,egy roma orvosról szól:

[link]

2017. febr. 9. 16:46
 34/35 anonim ***** válasza:
82%

demagóg egyedi példák még nem azt jelentik, hogy a cigányok nagy része bármit is el akarna érni az életében.

tudod azért vannak ezek a kirívó egyedi példák, amik az ilyen liberális médiákban megjelennek, mert 100.000-ből egy cigány van aki genetikailag nem a lopásra, bűnözésre, és az állam kassza kihasználására születik.

és ez jó kis szalagcím.

addig még 99%-uk segélyből és semmittevésből tengeti a az életét, egy-egy ilyen egyedi példa senkit nem fog meghatni, max azokat akik erősen liberális nézeteket vallanak.

2017. febr. 9. 17:04
 35/35 anonim ***** válasza:
Csak egyedi példákat tudnak az emberek felmutatni.
2017. febr. 12. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!